Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σάββατο με αγώνες που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πληρώνουν πάρα πολύ καλά.Πάμε να δούμε τις επιλογές της ομάδας μας για εσάς σήμερα


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ


208 ΚΑΣΙΜΑ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ
Η δωδέκατη Κασίμα υποδέχεται την τρίτη Καβασάκι.Σταθερή σαν ομάδα η γηπεδούχος ενώ από την άλλη η Καβασάκι μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με την δημιουργικότητα και την επιθετικότητά της σαν ομάδα.Σήμερα το παιχνίδι θα είναι δύσκολο οπότε η ομάδα μας θα προτιμήσει την λύση του over.
209 ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ-ΚΑΣΙΒΑ
Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος Κασίβα απέναντι στην δέκατη έκτη Κόφου.Η Κόφου δεν έχει καλή πορεία έως τώρα ενώ το διπλό είναι σε αρκετά μεγάλη τιμή λόγω των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων της Κασίβα.Εμείς θα στηρίξουμε την επιστροφή τους στις επιτυχίες και θα πάμε με το διπλό.
212 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΙΒΑΤΑ
Αν θέλει να ελπίζει σε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα η Ιβάτα πρέπει να προσπεράσει εμπόδια όπως αυτό της Φουκουόκα,η οποία βρισκόμενη στην τελευταία θέση έχει δεχτεί τριάντα γκολ σε δώδεκα αγώνες.Διπλό



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΡΒHΓΙΑΣ


215 ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Νορβηγίας θα διεξαχθεί σήμερα.Η τρίτη Άαλεσουντ αντιμετωπίζει την όγδοη Λίλεστρομ με τέσσερις βαθμούς να χωρίζουν τις δύο ομάδες.Η προϊστορία μας δείχνει ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια μπαίνουν πολλά γκολ,αλλά το ίδιο μας δείχνουν και οι τελευταίες εμφανίσεις τους.Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί η παράδοση.over και για όσους θέλουν να ρισκάρουν πιο πολύ,άσσος.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U21

216 ΙΣΠΑΝΙΑ (U21) -ΕΛΒΕΤΙΑ (U21)
Και κατά την άποψή μας αλλά και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι σήμερα στον τελικό βρίσκονται 2 από τις 3 (μαζί τους η Τσεχία) καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.Περιμένουμε λοιπόν να δούμε θέαμα και αρκετά γκολ...Η προϊστορία δείχνει ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια σκοράρουν αμφότερες.Πάμε με το goal/goal.
213 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ(U21)-ΤΣΕΧΙΑ(U21)
Ίσως η Τσεχία θα πρέπει να αισθάνεται λίγο αδικημένη καθώς πάλεψε όσο μπορούσε στο παιχνίδι με την Ελβετία και τελικά υπέκυψε στην παράταση.Στο σημερινό παιχνίδι σε θέματα αγωνιστικά το φαβορί είναι ξεκάθαρο και αυτό είναι η Τσεχία.Ποντάρουμε λοιπόν στους νεαρούς της και περιμένουμε να μας δικαιώσουν..





ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

223 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ 
Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες που τα πάνε πολύ καλά στο πρωτάθλημα της ανατολής και έχουν πάρα πολύ μικρή διαφορά από τις πρωτοπόρες ομάδες. Σήμερα αναμένεται  να δούμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την νίκη τόσο για να ανέβουν βαθμολογικά στο πρωτάθλημα της ανατολής όσο και στην γενική τελική κατάταξή (ανατολή,δύση). Ανοιχτό παιχνίδι και απο τις δυο πλευρές που δεν έχουν να  φοβηθούν τίποτα από τον αντιπαλο και θα δούμε πολλά γκολ. Η προϊστορία λέει 6 νίκες για τους γηπεδούχους και 4 για τους φιλοξενούμενους στα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ τους, με σκορ 15-13 υπέρ της Ουάσινγκτον. Δεν αντιμετωπίζουν κανένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα και οι δυο ομάδες. Πάμε λοιπόν με τα πολλά τέρματα σε αυτό το παιχνίδι που έχει πολύ καλή απόδοση. 
224 ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Δύσκολη αποστολή έχει η Λος Άντζελες στην έδρα της Σαν Χοσέ που έχει  πολύ κακή παράδοση. Μετράει μόλις μια νίκη σε πέντε παιχνίδια με γηπεδούχο την Σαν Χοσέ μια ισοπαλία και τρεις ήττες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα σερί τριών παιχνιδιών εκτός έδρας με νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε κανένα φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και για τον λόγο αυτό θα πάμε με το όβερ, που μας έχουν συνηθίσει και οι δυο ομάδες να κάνουν στα μεταξύ τους παιχνίδια
225 ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΟΥΝ  - ΣΗΒΑΣ ΗΠΑ
Άτυχη η Φιλαδέλφια  Γιουν. που δεν μπόρεσε να καθαρίσει ένα παιχνίδι που φαινόταν εύκολο την προϊγούμενη αγωνιστική. Σήμερα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος που έχασε και πρέπει να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να το πετύχει. Αντιμετωπίζει μια Σήβας η οποία είναι ίδιας κλάσης ομάδα με αυτήν που αγωνιζόταν την προϊγούμενη αγωνιστική. Οι Γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της ανατολής που κινδυνεύει άμεσα από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω της. Πάμε λοιπόν με τον άσσο και ελπίζουμε να δούμε το πολύ καλό πρόσωπο της Φιλαδέλφια.
228 ΚΑΝΣΑΣ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι της Αμερικής σε αυτήν την αγωνιστική.Οι δυο τελευταίες ομάδες από το πρωτάθλημα της ανατολής και της δύσης θα αναμετρηθούν σήμερα και τα ποσοστά δεν είναι μοιρασμένα όπως θα έπρεπε. Έ χουν πολλά κοινά και οι δυο ομάδες στον τρόπο που αγωνίζονται και δύσκολα μπορούμε να διακρίνουμε κάποιο φαβορί. Πάμε με την ισοπαλία που είναι το πιο επικρατέστερο σημείο. 
229 ΝΤΑΛΑΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ 
Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά η αντίπαλη ομάδα δεν θα καθίσει με σταυρομένα χέρια. Δέκα βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες και αυτό τα λέει όλα. Θα κυνηγίσουμε την έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι και θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο. Σκοράρουν με το σταγονόμετρο και είναι ο λόγος που έχουμε επιλέξει αυτό το σημείο.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 


221 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΑΝΑΕΝΣΕ - ΜΠΑΪΑ 
Οι γηπεδούχοι έχουν να γευτούν την νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές και βρίσκονται στην 19η θέση με μόλις ένα βαθμό. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση διότι έχουν πέντε βαθμούς και βρίσκονται στην 14η θέση. Πολύ μικρό το ποσοστό του άσσου και ίσως θα δούμε για μια ακόμα φορά το μικρό ποσοστό να σπάει. Πάμε με την ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι διότι δεν μπορούμε να διακρίνουμε πια ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση. 
222 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ 
Το μεγάλο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι δεν είναι άλλο από την ομάδα της Φλαμένγκο που έχει το καλύτερο σερί εντός έδρας μέχρι στιγμής με 1 νίκη και δυο ισοπαλίες. Η ψυχολογία είναι με τους γηπεδούχους και θα τους εμπιστευτούμε στον πολύ καλό άσσο.


ΤΕΛΙΚΟΣ  GOLDCUP


231 ΗΠΑ - ΜΕΞΙΚΟ 
Τελικός GOLDCUP όπου το Μεξικό δείχνει σε καλύτερη φόρμα από τις ΗΠΑ, οι οποίες έπαιρναν τα παιχνίδια  στο νήμα και αυτό μας οδηγεί στην επιλογή του διπλού σε πολύ καλή απόδοση












ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ¨betforthewinners¨


ΤΡΙΑΔΑ:
208 ΚΑΣΙΜΑ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ  OVER
209 ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ-ΚΑΣΙΒΑ  2
212 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΙΒΑΤΑ  2


ΤΡΙΑΔΑ:
215 ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ  ΟVER
216 ΙΣΠΑΝΙΑ (U21) -ΕΛΒΕΤΙΑ (U21)  G/G
213 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ(U21)-ΤΣΕΧΙΑ(U21)  2


ΤΡΙΑΔΑ:
223 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΧΙΟΎΣΤΟΝ  OVER
224 ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ  OVER
225 ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΟΥΝ  - ΣΗΒΑΣ ΗΠΑ 1


ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5:
231 ΗΠΑ - ΜΕΞΙΚΟ 2
221 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΑΝΑΕΝΣΕ - ΜΠΑΪΑ X
229 ΝΤΑΛΑΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ X ΗΜΙΧΡΟΝΟ
228 ΚΑΝΣΑΣ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ  Χ
222 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ  1

e-mail επικοινωνίας