Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Σάββατο με πολλές μάχες

Καλημέρα σε όλους.Χθές η ομάδα  μας σας έστειλε ταμείο με 2/3 μονά αποδεκτά ,με την δυάδα και το μπάσκετ.Καλοφάγωτα σε όσους τα τίμησαν και πάμε να δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα:


Πρωτάθλημα Αργεντινής
125 ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ-ΟΥΡΑΚΑΝ
Με τον 4ο τερματοφύλακα της θα αγωνιστεί η γηπεδούχος ομάδα στο αποψινό παιχνίδι.Η Ουρακάν χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για την σωτηρία ενώ ακόμα και με ισοπαλία μπορεί να ελπίζει.Στις τάξεις της Ιντεπετιέντε βρίσκεται ο Μοχάμετ,ο οποίος ήταν ίνδαλμα των οπαδών της Ουρακάν σαν παίκτης και προπονητής.Θα πάει κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του;Για σιγουριά θα καλύψουμε με το Χ.
Πρωτάθλημα Φινλανδίας
121 ΧΑΚΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ
Σαββατο σημερα με μονο ενα παιχνιδι στο κουπονι μας αυτο της ΧΑΚΑ με την ΕΛΣΙΝΚΙ. Πολυ καλες και οι δυο ομαδες με τους φιλοξενουμενους να κανουν την διαφορα απο το ξεκινημα του πρωταθληματος. Βρισκονται στην πρωτη θεση με την καλυτερη αμυνα και εχουν βαλει πολυ καλες βασεις για την κατακτηση του πρωταθληματος. Απο την αλλη πλευρα οι γηπεδουχοι δείχνουν να μην εχουν βρει τα πατηματα τους. Μεσα στην εδρα της η Χακα εχει πολυ καλες εμφανισεις και θα παλεψει για το καλυτερο. Αξιζει να κανουμε μια αναδρομη στο παρελθον για να δουμε τις αναμετρησεις στα μεταξυ τους παιχνιδια, καθως στις 9 τελευταιες αναμετρησεις εχουμε 7 οβερ. Παμε με τα πολλα γκολ λοιπον σε αυτο το παιχνιδι μια και το διπλο δεν αξιζει καποιο πονταρισμα.
Πρωτάθλημα Αμερικής 
144 ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΝΤΑΛΑΣ
Πολλες επιλογες σημερα για το πρωταθλημα της Αμερικης αλλα θελει πολυ προσοχη διοτι εχει πολλα επικινδυνα παιχνιδια. Τα παιχνιδια που μπορουμε να εμπιστευτουμε ειναι πολυ λιγα. Ενα απο αυτα ειναι τα πολλα γκολ στο παιχνιδι ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ – ΝΤΑΛΑΣ. Στο πρωταθλημα της δυσης βρισκονται και οι δυο ομαδες με την ομαδα του ΝΤΑΛΑΣ να ειναι δευτερη στο πρωταθλημα και 7η η ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ. Να συνελθουν προσπαθουν οι φιλοξενουμενοι μετα την βαρια ηττα με 4-1 την προηγουμενη αγωνιστικη με την ΚΑΝΣΑΣ. Σημερα θα παραταχθουν χωρις σημαντικες απουσιες και θα προσπαθησουν να παρουν οτι καλυτερο απο αυτο το παιχνιδι για να διατηρηθουν στη δευτερη θεση. Οι γηπεδουχοι παλεψαν για τη νικη στο προηγουνενο παιχνιδι.Αν και προηγηθηκαν με 1-0 στα πρωτα λεπτα δεν καταφεραν να παρουν τους τρεις βαθμους και γνωρισαν την ηττα με 2-1 απο την ΧΙΟΥΣΤΟΝ. Σημερα θα τα παιξουν ολα για ολα για την νικη για να ξεκολλησουν απο τις τελευταιες θεσης του βαθμολογικου πινακα. Χωρις σημαντικες απουσιες θα παραταχουν και οι γηπεδουχοι και θα δουμε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι με τις δυο ομαδες να επιδιωκουν την νικη. Παμε με τα πολλα γκολ και την ''ικανοτητα''που εχουν και οι δυο ομαδες να σκοραρουν και να δεχονται γκολ.

140 ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ 
Ντερμπι ανασμεσα στις δυο ομαδες της ανατολης που θελουν την νικη για πλασαριστουν στην πρωτη τριαδα του πρωταθληματος της ανατολης που τους οδηγει στα πλεϊ οφς. Με ανεβασμενη ψυχολογια η ΧΙΟΥΣΤΟΝ απο το προηγουμενο παιχνιδι οπου και νικησε 2-1 την ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ. Πολυ καλη αποδοση ο ασσος της ΧΙΟΥΣΤΟΝ που δεν συνιθιζεται να κυμαινεται σε αυτα τα επιπεδα. Με δυο απουσιες οι οποιες ειναι διεθνεις θα παραταχθει σε αυτο το παιχνιδι, αγωνιζεται με τους φιλαθλους της στο πλευρο της και θα κανει οτι περναει απο το χερι της για να τους βγαλει ασπροπροσωπους. Απο την αλλη πλευρα η φιλοξενουμενη ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ δειχνει να ειναι μια σταθερα μετρια ομαδα οπου, δειχνει οτι δεν μπορει να κανει την διαφορα και να παρει κατι θετικο απο αυτο το παιχνιδι. Εχει 5 παρα πολυ σημαντικες απουσιες και ολα δειχνουν οτι η ομαδα ειναι αποδεκατισμενη χωρις να το θελει βεβαια και δυσκολα θα μπορεσει να κοιταξει στα ματια την πολυ ανεβασμενη ψυχολογικα ΧΙΟΥΣΤΟΝ. Ο ασος εχει τον πρωτο λογο και μπορουμε να τον βρουμε σε πολυ καλες τιμες στο διαδυκτιο.
Πρωτάθλημα Α΄ Σουηδίας
114 ΓΚΕΦΛΕ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2
Η ΓΚΕΦΛΕ πήρε τον βαθμό τον ισοπαλίας στο εκτός έδρας ματς από την ΚΑΛΜΑΡ. Στάθηκε πολύ τυχερή που απέσπασε τον βαθμό της ισοπάλιας γιατί υστερεί στο αμυντικό και δημιουργικό κομμάτι. Γενικά η ΓΚΕΦΛΕ δεν μπορεί να κοντράρει την ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ η οποία την περασμένη Κυριακή συνετριψε με 4 γκολ τη φιλοξενούμενη ΜΙΑΛΜΠΙ και έπιασε την κορυφή. Η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ είναι ανεβασμένη και έρχεται από δύο σερί νίκες ενώ άρχισε να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας και πιστεύουμε θα τα καταφέρει και στο σημερινό ματς.
115 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΕΡΕΜΠΡΟ
Η ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις της, ενώ αγνοεί τη νίκη στα τρία τελυταία ματς. Η ισοπαλία που απέσπασε εκτός έδρας κόντρα στην ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ δεν μπορεί να την κάνει σοβαρή ομάδα. Αντίθετα η ΕΡΕΜΠΡΟ προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλου την Τετάρτη και συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες στις δύο διοργανώσεις. Είναι ανεβασμένη ομάδα και διαθέτει σύνολο με έμπειρους παίκτες και μπορεί να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης.
Πρωτάθλημα Β΄ Σουηδίας
116 ΕΣΤΕΡ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΜΣ
Δεν την σταματάει τίποτα! Τρέλαινει φέτος τους οπαδούς της και πηγαίνει για το πρωτάθλημα αφού πλέον σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας με 3-0 στο παιχνίδι με την ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ. Δείχνει ιδιαίτερη σταθερότητα στην έδρα της και απέναντι στην ασταθή και με προβλήματα ΑΝΓΚΕΛΧΟΜΣ έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη αν και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Είναι παιχνίδι για πολύ μεγάλο ρίσκο και πιστεύω ότι αξίζει να ρισκάρουμε και να ποντάρουμε στον άσο.
Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
108 ΚΑΒΑΣΑΚΙ_ΧΙΡΟΣΙΜΑ 1
Αγώνας ανάμεσα στον 5ο και τον 3ο.Η βαθμολογική τους διαφορά στους 10 αγώνες είναι μόλις 2 βαθμοί.Και οι 2 ομάδες μας έχουν συνηθίσει στο ανοιχτό παιχνίδι με τα γκόλ ,αλλά το συγκεκριμένο μάτς προβλέπεται δύσκολο όπως και κάθε τους συνάντηση.Κανείς δεν θέλει να φύγει ηττημένος.Στηρίζουμε τον άσσο λόγο έδρας και ότι οι γηπεδούχοι το έχουν με το σκοράρισμα
111 ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΟΜΙΓΙΑ
Αγώνας ανάμεσα στον 7ο και τον 11ο αλλά με διαφορά μόλις 2 πόντων.Όλα είναι ανοιχτά και για τους 2 με την διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι δέχονται πολύ εύκολα το γκόλ.Μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια από τις χειρότερες άμυνες.Οπότε στηρίζουμε τον άσσο
113 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ
Ένα από τα πιο εύκολα μάτς του κουπονιού το συγκερκιμένο.Αγωνίζονται ο 1ος με τον 18ο.Οι φιλοξενούμενοι προβλέπεται να χουν μια από τις πιο εύκολες βραδιές τους καθώς σκοράρουν ασταμάτητα σε κάθε τους μάτς ενώ οι αντίπαλοί τους μόνο δέχονται γκόλ .Αν δεί κανείς μάλιστα τα γκόλ που δέχθηκαν μέχρι τώρα είναι τριπλάσια από αυτά που έχουν βάλει.Διπλό που περιέργως πληρώνει αρκετά καλά
UNDER 21
130 ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ 
Ελπίζουμε πως σήμερα οι Δανοί θα κλειδώσουν την επόμενη φάση απέναντι στην αδύναμη (όπως αποδείχτηκε) Ισλανδία η οποία μετρά δύο ήττες.Η αδυναμία λοιπόν των ''ψαράδων'' σε συνδυασμό με την θέληση των Δανών μας οδηγούν στο διπλό.

betforthewinners προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ
125 ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ-ΟΥΡΑΚΑΝ Χ2 ΠΛ
121 ΧΑΚΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ OVER
113 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ 2

ΤΡΙΑΔΑ
108 ΚΑΒΑΣΑΚΙ_ΧΙΡΟΣΙΜΑ 1
111 ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΟΜΙΓΙΑ 1
116 ΕΣΤΕΡ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΜΣ 1

ΣΥΣΤΗΜΑ
114 ΓΚΕΦΛΕ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2
115 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΕΡΕΜΠΡΟ 2
140 ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ 1
144 ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΝΤΑΛΑΣ OVER
125 ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ-ΟΥΡΑΚΑΝ 2
3-4-5

ΤΡΙΑΔΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ
121 ΧΑΚΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2
130 ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ 2
113 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ 2



e-mail επικοινωνίας