Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κυριακή..πάμε για ταμείο...

Καλημέρα σας,δυστυχώς χτες η τύχη δεν μας έκανε την χάρη και χάσαμε δύο δελτία για μία ομάδα το καθένα.Σήμερα,με περισσότερες πλέον επιλογές ευχόμαστε να κάνουμε τον σωστό συνδυασμό.


        Πρωτάθλημα Α΄ Σουηδίας
    
148 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 2

Δεν νομίζουμε πως συγκρίνονται αυτές οι ομάδες γιατί και οι δύο είναι διαφορετικές. Η ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ ανέβηκε φέτος κατηγορία και με τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα , βλέπουμε να επιστρέφει εκεί που ήταν πέρυσι. Έχει πτωτική πορεία και απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα, η οποία είναι μία ιστορική ομάδα, με πολύ καλό υλικό και έχει φιλοδοξίες για πρωτάθλημα.

167 ΓΚΑΪΣ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ Είναι ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Η ΓΚΑΪΣ έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά λίγο δύσκολο να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης γιατί αυτή την στιγμή η ψυχολογία των φιλοξενούμενοι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και γεγονός που μας  κάνει να θεωρούμε ως δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Πρωτάθλημα Β΄ Σουηδίας

o    
165 ΑΣΙΡΙΣΚΑ-ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ OVER Η ΑΣΙΡΙΣΚΑ συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε και πέρυσι, δηλαδή να παίρνει τους τρείς βαθμούς της νίκης μέσα στην έδρα της και μακριά να δυσκολεύεται. Μπορούμε να πούμε πως έχει καλή ομάδα αλλά παρόλο που έχει δεινούς σκόρερ υστερεί στο αμυντικό κομμάτι. Οι φιλοξενούμενοι είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία της που δεν έχει ακόμα ηττηθεί μακριά από την έδρα της. Σαν σύνολο έχει καλή ομάδα και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα

Πρωτάθλημα Νορβηγίας


155 ΜΠΡΑΝ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: 4-6 GOAL
Πολύ καλή η φόρμα και για τις 2 ομάδες, ειδικά για τη φιλοξενούμενη ομάδα η όποια μετράει 4 νίκες στα 6 πρόσφατα παιχνίδια. Η ΜΠΡΑΝ δεν έχει ισοπαλία στα 6 πιο πρόσφατα ματς αλλά το «OVER» παίζει και για τις 2 ομάδες. Να σημειωθεί ότι η γηπεδούχος ομάδα βρίσκει σχετικά εύκολα δίχτυα αλλά μαζεύει το ίδιο εύκολα την μπάλα από το τέρμα της… Γιατί να μην μπει κανένα γκολ παραπάνω???


169 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΤΡΟΜΣΟ: 2-3 GOALΑρχίζει να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό της η ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ η οποία έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια. Από την άλλη η πρωτοπόρος καλείται να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο ώστε να μείνει στην κορυφή. Το να σκοράρουν και οι 2 το βλέπω πολύ πιθανό αλλά ίσως να δούμε ένα παιχνίδι που θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη…


147 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΤΑΡΤ: 1Πολύ καλύτερη είναι η ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ από την ΣΤΑΡΤ στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά μακριά από το σπίτι της, απλά «δεν υπάρχει» ενώ οι γηπεδούχοι εμφανίζονται κάπως ανεβασμένοι και σκοράρουν αρκετα. Θα προτιμήσουμε τον ασσο…

   Πρωτάθλημα Φινλανδίας


   150 ΚΟΥΟΠΙΟ – ΤΟΥΡΚΟΥ 
Αν δεί κανείς τα ποσοστά θα καταλάβει οτι το φαβορί ειναι η Κουοπιο, δεν είναι όμως έτσι. Η φόρμα και η ψυχολογια λενε Τούκου. Με δύο πολύ σημαντικές ελλείψεις θα παραταχθεί η γηπεδούχος ομάδα αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα πρόβλημα. Το διπλό είναι ένα παρα πολύ ελκυστικό και θα παμε μαζί του Αξίζει να αναφερθεί οτι στην προηγουμενη αγωνηστική η Τούρκου κατάφερε να παρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ίντερ Τούρκου και η Κουόπιο γνώρισε την ήττα από την Χάκα. Η ιστορία μας δείχνει Τούρκου. Δεν έχουμε να πουμε κατι αλλο για αυτο το παιχνίδι, δώρακι το διπλό απο 2.80 μεχρι 3.15.


   152 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΒΑΑΣΑ 
Ακόμα ενα παιχνίδι που μας δίνουν φαβορί την φιλοξενούμενη ομαδα. Αν κερδίσει και τώρα η Ροβανιέμι αυτην την Βάασα τότε είναι καταδικασμένη για τον υποβιβασμό της. Η Βάασα δεν ενισχύθηκε καθόλου μεταγραφικά και όσοι παίχτες πέρσυ ειχαν βρεί δύχτια έχουν αποχωρίσει απο την ομάδα. Μέσα στην βδομάδα γνώρισε την ήττα απο την τελευταία Μίλικοσκι με 1-0. Η Ροβανιεμι αν και έχει κακή παράδοση με την Βάασα δύσκολα θα δούμε κάποιο άλλο σημείο εκτος απο αυτόν του άσσου στο 2,45. Δεν αντιμετωπίζει κανένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα και όλα μας δείχνουν οτι σήμερα θα δούμε την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

Πρωτάθλημα Βραζιλίας


173 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΑΒΑΪ
Με την πολύ καλή αποτελεσματικότητά της στην επίθεση η Παλμέιρας βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.Από την άλλη η Αβαϊ η οποία είναι στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας δεχτεί 12 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της.Το όβερ φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για το κουπόνι μας.

172 ΓΚΡΕΜΙΟ-ΒΑΣΚΟ
Ένα παιχνίδι στο οποίο θα πάμε κόντρα στο φαβορί το οποίο είναι η γηπεδούχος ομάδα. Η Βάσκο ξεκαθάρισε πως πλέον ο στόχος της είναι το πρωτάθλημα και η ομάδα μας θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως η Βάσκο τα πάει πολύ καλά εκτός και πως για πρώτη φορά φέτος ο προπονητής της θα χρησιμοποιήσει την βασική εντεκάδα.

Προτάσεις των betforthewinners

ΤΡΙΑΔΑ
165 ΑΣΙΡΙΣΚΑ-ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ OVER
148 ΝΟΡΚΕΠΙΝΚΓ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 2
173 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΑΒΑΪ OVER

ΤΡΙΑΔΑ
152 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΒΑΑΣΑ 1
169 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΤΡΟΜΣΟ: 2-3 GOAL
155 ΜΠΡΑΝ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: 4-6 GOAL


ΣΥΣΤΗΜΑ  2-3-4
150 ΚΟΥΟΠΙΟ – ΤΟΥΡΚΟΥ 2
172 ΓΚΡΕΜΙΟ-ΒΑΣΚΟ 2
147 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΤΑΡΤ: 1

167 ΓΚΑΪΣ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Χ

e-mail επικοινωνίας