Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Λίγα παιχνίδια στο κουπόνι μας

Καλημέρα φίλοι των betforthewinners,δύο ταμεία χτες για την ομάδα μας με τις προτεινόμενες τριάδες.Σήμερα έχουμε λίγα παιχνίδια στην διάθεση μας,αλλά έχουμε ξεχωρίσει κάποια.
Ξεκινάμε την ανάλυση παιχνιδιών:
Πρωτάθλημα Σουηδίας
147 ΜΑΛΜΕ-ΓΚΕΦΛΕ 
Οι γηπεδούχοι αν και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απογοητεύουν συνεχώς με τις εμφανίσεις τους.Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχουν μόλις μία νίκη.Βρίσκουν δίχτυα πολύ δύσκολα και έχουν αρνητική ψυχολογία.Ικανοποιητική έως πολύ καλή η πορεία της Γκέφλε έως τώρα,ξεπερνώντας τις μέχρι τώρα προσδοκίες τους με τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα έξι τελευταία.Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκέφλε νίκησε την άψογη και πολύ ανώτερη ποιοτικά Έλφσμποργκ.Το σημείο του διπλού θα μας συνοδεύσει στο σύστημα που θα προτείνουμε.
150 ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ 
Πολύ σοβαρή εμφανίζεται η γηπεδούχος ομάδα σε κάθε παιχνίδι της πλέον καθώς στις πρώτες αγωνιστικές είχε κάποιες απώλειες απέναντι σε υποδιαίστερες ομάδες και σήμερα με πλήρη συγκέντρωση θα προσπαθήσει την νίκη καθώς δεν χωράνε άλλες απώλειες.Πέντε βαθμοί χωρίζουν την γηπεδούχο από την φιλοξενούμενη αλλά πρέπει να σημειώσουμε πως η Σούντσβαλ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ασταθής ομάδα και αυτό οφείλεται στις συνεχείς αλλαγές προσώπων στην εντεκάδα της.Το αδύνατο σημείο της είναι η άμυνα της.
152 ΜΠΡΟΜΑΜΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ 
Δυνατή εμφανίζεται στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος και με την ήττα που υπέστη στο προηγούμενο παιχνίδι την αποκαθήλωσαν για πρώτη φορά από την πρώτη θέση.Θα αγωνιστεί με μία ασήμαντη απουσία οπότε δεν θα έχει πρόβλημα στο παιχνίδι της.Η Λαντσκρόνα όσο πάει απογοητεύει όλο και περισσότερο με την εικόνα της καθώς στην έναρξη του πρωταθλήματος όλοι περίμεναν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις έχει μόλις μία νίκη.
149 ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ-ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ 
Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτερη ομάδα.Απέναντι στην κάκιστη φέτος Τρέλεμπργκ περιμένουμε να δείξει το καλό της πρόσωπο και να χτυπήσει στην πληγωμένη ψυχολογία των φιλοξενούμενων οι οποίοι γιουχαϊστηκαν από τους φιλάθλους τους στο τελευταίο τους παιχνίδι.Χαμηλός ο άσσος και έτσι θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ.
146 ΚΑΛΜΑΡ - ΓΚΑΪΣ
Πολύ καλές και οι δύο ομάδες αν δεί κάνεις την φόρμα τους, οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες,μία ισοπαλία και μία ήττα και οι φιλοξενούμενοι τρεις νίκες ,μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Γκαϊς αντιμετωπίζει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει μεγάλο πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι.Από την άλλη πλευρά η Κάλμαρ δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα ποσοστά είναι παγίδα και χρειάζονται μεγάλη προσοχή στις επιλογές μας. Πάμε με τα πολλά γκολ και την ικανότητα των δυο ομάδων να βρίσκουν εύκολα δίχτυα.
151 ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ – ΕΣΤΕΡ
Δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους που απο νωρίς θα έχουν μπελάδες, δίοτι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η παραμονή στην κατηγορία τους φαίνεται σαν όνειρο. Η Εστερ είναι πάρα πολύ καλη ομάδα και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο,δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα επιδιώξει την νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις.Αντίθετα η Κβίντινγκ έχει τρεις σημαντικές ελλείψεις. Πολύ καλές οι αποδόσεις και των δύον ομάδων αλλά όλα δείχνουν οτι το σημερινό φαβορι είναι η Έστερ και θα την εμπιστευτούμε.

Πρωτάθλημα Φινλανδίας

144 ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ-ΧΟΝΚΑ
Η Γιβασκίλα εύκολα η δύσκολα βλέπουμε κερδίζει τα παιχνίδια.Στην έδρα της έχει το εντός έδρας απόλυτο .Η Χόνκα είναι μία πολύ καλή αντίπαλος ωστόσο πιστεύουμε πως θα λυγίσει σήμερα.Πάμε κόντρα στην παράδοση η οποία είναι με το μέρος της Χόνκα και στηρίζουμε την φόρμα της γηπεδούχου.




προτάσεις betforthewinners

Τριάδα
151 ΚΒΙΝΤΙΝΓΚ-ΕΣΤΕΡ 2
144 ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ-ΧΟΝΚΑ 1
152 ΜΠΡΟΜΑΜΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ 1

Τριάδα
150 ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ OVER
149 ΧΕΛΣΙΝΓΜΠΟΡΓΚ-ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ OVER
146 ΚΑΛΜΑΡ-ΓΚΑΪΣ OVER

μονό αποδεκτό
147 ΜΑΛΜΕ-ΓΚΕΦΛΕ 2


e-mail επικοινωνίας