Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ιαπωνία,Νορβηγία και Σουηδία γεμίζουν το σημερινό μας κουπόνι

Καλημέρα φίλοι των betforthewinners!4/4 χτες το βράδυ με τα παιχνίδια της Ιρλανδίας να μας δικαιώνουν για άλλη μία φορά.Σήμερα το κουπόνι μας έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια και είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε κάποια από αυτά.


Ας ξεκινήσουμε από τα παιχνίδια της Ιαπωνίας
Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
110 ΚΑΣΙΒΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ 
Με το διπλό απέναντι στην ουραγό Φουκουόκα η γηπεδούχος επέστρεψε στις επιτυχίες και αυτό έφερε χαρά στα αποδυτήρια.Στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή και ίσως αυτό να είναι το όπλο της για την κατάκτησή του τίτλου.Απέναντί της σήμερα η Γκάμπα Οσάκα η οποία κέρδισε την Γιοκοχάμα Μαρίνος με 2-1.Οι φιλοξενούμενοι έχουν στα συν τους ότι σκοράρουν συνεχώς.Η πρότασή μας για το σημερινό παιχνίδι θα είναι το over.
112 ΣΙΜΙΖΟΥ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ
Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Σιμίζου νικώντας με 3-1 στην έδρα της Ουράβα.Σημαντικό στατιστικό στοιχείο ότι στα 15 παιχνίδια οι γηπεδούχοι κράτησαν μόλις σε 2 περιπτώσεις το 0 στην άμυνα.Σήμερα αντιμετωπίζουν την τρίτη ομάδα στην κατάταξη Καβασάκι  η οποία βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και έχει την καλύτερη επίθεση.over η πρότασή μας και για τους πιο τολμηρούς διπλό.
108 ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ-ΚΑΣΙΜΑ
Η Βισσέλ Κόμπε έχει κερδίσει μόλις τρείς βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.Πολλοί παίκτες της βασικής εντεκάδας έχουν κουραστεί και σήμερα θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα και στο σύστημα.Η Κασίμα εγκλώβισε την Γιούμπιλο και επέστρεψε στις νίκες.Στο σημερινό παιχνίδι θα έχει και πάλι στην διάθεσή της το τρομερό επιθετικό της δίδυμο που έχει πετύχει όλα τα γκολ της ομάδος.Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν και μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα. 
Προχωράμε στην Νορβηγία
Κύπελλο Νορβηγίας λοιπόν με τα φαβορί να έχουν περάσει την προηγούμενη φάση.Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα.
124 ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ-ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 1
Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη παράδοση στο κύπελλο Νορβηγίας , καθώς η μία το έχει κατακτήσει 11 φορές και η άλλη 12!Μιλάμε για δύο ομάδες οι οποίες ποντάρουν αρκετά στον θεσμό του κυπέλλου.Ο αγώνας ανάμεσά τους πρίν 3 μέρες ανέδειξε νικητή την Οντ και με πολύ άνεση μάλιστα.Η Φρέντρικσταντ προσπαθεί να γυρίσει στις καλές εμφανίσεις της και να πάρει κάτι θετικό έπειτα από 5 αγωνιστικές άκρως αποτυχημένες.Και οι 2 μεριές θα έχουν από 4 απουσίες.
126 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΒΙΚΙΝΓΚ 1
Ακόμα ένα παιχνίδι για το κύπελλο ανάμεσα στην ιδιαίτερα φορμαρισμένη Χάουγκεσουντ η οποία μετράει 3 εντός έδρας νίκες και την Βίκινγκ η οποία έχει 2 νίκες σερί.Και οι δύο ομάδες σκοράρουν χωρίς σταματημό με την Βίκινγκ να υστερεί λίγο αμυντικά.Μας έχουν συνηθίσει σε OVER και οι δυό τους αλλά η απόδοσή του σήμερα είναι πολύ μικρή και για αυτό θα προτιμήσουμε τον άσσο που πιστεύουμε ότι εύκολα η δύσκολα θα βγει.
136 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 1
Τρίτο παιχνίδι που διαλέξαμε από το κύπελλο Νορβηγίας ανάμεσα στην στην πολύ καλή Ρόζενμποργκ που ως συνήθως πρωταγωνιστεί στους θεσμούς της χώρας της και την Λίλεστρομ που είναι αυτή τη σεζόν αρκετά καλή μπορούμε να πούμε.Η μεν γηπεδούχος μετρά την δεύτερη σερί νίκη της με ένα OVER και πάλι στα τελευταία λεπτά και η δε Λίλεστρομ μετά από αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες.Το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα έλειξε ισόπαλο 4-4 αλλά μην σας ξεγελάει καθώς η Λίλεστρομ αρέσκεται πολύ στα UNDER.Εμείς θα πάμε με το φαβορί οπότε άσσος.

Σουηδία
128 ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΝΟΡΚΕΝΠΙΝΓΚ
Σε κακή φόρμα είναι και οι 2 ομάδες με τον απολογισμό των βαθμών να είναι 6 και 3 αντίστοιχα για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ο δε απολογισμός των γκολ είναι ακόμα χειρότερος μιας και δε σκοράρουν αρκετά αλλά το να μαζεύουν την μπάλα από τα δίχτυα τους έγινε συνήθειο. Το να μπουν πολλά γκολ το βλέπουμε λίγο απίθανο…
129 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
Εντελώς διαφορετικό αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο που αναλύσαμε. Εξαιρετική φόρμα με την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι λίγο καλύτερη. Σκοράρουν αρκετά, λίγο στην άμυνα μας τα χαλάνε αλλά δε νομίζουμε πως οι γηπεδούχοι θα ανοιχτούν και πολύ στην αρχή και ας παίζουν στη έδρα τους, ειδικά τώρα που παίζουν απέναντι στην ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ…
133 ΜΠΡΑΓΚΕ-ΛΙΟΥΝΓΣΚΙΛΕ:
Ανοδική πορεία έχει η ΜΠΡΑΓΚΕ και ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Σκοράρουν αρκετά στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει και το «over» δίνει συχνά το παρόν. Λίγες απουσίες αλλά και κάποιες επιστροφές και για τις δύο ομάδες. Αλλά εμείς θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, μιας και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν αυτό που θέλουν…

Πρωτάθλημα Φινλανδίας
116 ΒΑΑΣΑ – ΧΑΚΑ
Μόλις δυο βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες που σήμερα θα τα δώσουν όλα για την νίκη.Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η φιλοξενούμενη ομάδα και το έργο της θα είναι δύσκολο, αντίθετα με την γηπεδούχο ομάδα που θα παραταχθεί δίχως καμία απουσία. Η Χακα έχει όμως την εμπείρια αν και είναι δύσκολη η θέση της να παλέψει το παιχνίδι αυτο έτσι μας έχει συνηθίσει. Δεν εμπιστευόμαστε κανένα απο τα σημεία που μας δίνουν και πάμε με τα γκολ που πιστεύουμε πως θα βγούνε πολύ εύκολα. Γκολ γκολ σε αυτο το παιχνίδι με την σκέψη οτι και οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ την νίκη και θα επιδιώξουν να την πάρουν.
117 ΕΛΣΙΝΚΙ – ΤΟΥΚΟΥ
Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται αυτο το παιχνίδι για την γηπεδούχο ομάδα διότι αν δει κανείς την φόρμα των δύο ομάδων θα καταλάβει οτι είναι στο ίδιο επίπεδο. Η προιστορία λέει Ελσίνγκι με 3 under και 6 over.Δεν θα ρισκάρουμε στο 1.55 του άσσου και θα παμε με τα πολλά γκολ που μας έχουν συνηθίσει και οι δυο ομάδες να βάζουν.
Πρωτάθλημα Αμερικής 
139 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΚΑΝΣΑΣ
Η διαφορα δυναμικότητας της γηπεδούχο ομάδας είναι πάρα πολύ μεγάλη απο αυτη της φιλοξενούμενης.

Δεν πρέπει να μας επηρεάζει αυτο ομως διότι η Κάνσας είναι αμυντική ομαδα και μας το έχει αποδείξει αυτό με τα αντερ που έχει κανει στα τελευταία 4 παιχνίδια της,αν και τελευταία εχει κόψει πολλούς βαθμούς απο τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Η Φιλαδέλφεια ειναι αλλοπρόσαλη ομάδα και δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να καθαρίσει το παιχνίδι αυτο.Θα πάμε με το οβερ ρισκάροντας καθώς και από τις δύο ομάδες έχουμε πολύ καιρό να το δούμε.



Τριάδα
110 ΚΑΣΙΒΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ OVER
112 ΣΙΜΙΖΟΥ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ OVER
117 ΕΛΣΙΝΚΙ – ΤΟΥΚΟΥ OVER


Τριάδα
128 ΑΪΚ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2-3 GOAL
129 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ
116 ΒΑΑΣΑ – ΧΑΚΑ GOAL/GOAL


Τριάδα
124 ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ-ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 1
126 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΒΙΚΙΝΓΚ 1
136 ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ-ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 1


Σύστημα 
133 ΜΠΡΑΓΚΕ-ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ 1
139 ΦΙΛ.ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΚΑΝΣΑΣ OVER
112 ΣΙΜΙΖΟΥ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ 2
108 ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ-ΚΑΣΙΜΑ 2
110 ΚΑΣΙΒΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ 1



e-mail επικοινωνίας