Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Δευτέρα με λίγες επιλογές

Καλημέρα σας,Σουηδία και Νορβηγία μας συνοδεύουν στο σημερινό κουπόνι.Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις.


Πρωτάθλημα Νορβηγίας
ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣ.-ΜΠΡΑΝ
Δεν έχουν και την καλύτερη φόρμα οι δύο ομάδες με την Σπάρτα να μετράει μία νίκη και η Μπραν δύο, στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έχουν δώσει. Σκοράρουν ελάχιστα, με τους φιλοξενούμενους ειδικά να έχουν μόλις πέντε γκολ στο ενεργητικό τους στα έξι τελευταία τους παιχνίδια. Λογικά θα κοιτάξουν πρώτα την άμυνα τους και μετά θα δουν τι μπορούν να «κλέψουν» η μία από την άλλη, γι’αυτό και εμείς θα πάμε με το «UNDER»…
Πρωτάθλημα Σουηδίας
270 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
Η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος απέναντι στην πρωτοπόρο Χέλσινγκμποργκ.Από την μία οι γηπεδούχοι οι οποίοι απογοητεύουν έχοντας μαζέψει δύο πόντους στα τελευταία έξι παιχνίδια και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι,μία ομάδα ''μηχανή του γκολ'' .Πολύ καλό το ποσοστό στο διπλό,προβάδισμα και στο over.
268 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ
Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για να μην απομακρυνθούν από τις πρώτες θέσεις.Θα τους στηρίξουμε καθώς είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα.Αν και χαμηλός ο άσσος αποτελεί ένα από τα στάνταρ του κουπονιού.
Πρωτάθλημα Β' Σουηδίας 
272 ΕΣΤΕΡ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ  
Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να έχουν μία σταθερή και αξιοπρεπή παρουσία ως τώρα. Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και σκοράροντας με ευκολία πιστεύουμε λόγω έδρας μπορούν να πάρουν την νίκη. Αντίθετα η Ατβίνταμπεργκ δεν είναι σταθερή ομάδα και δεν εμπνέει στα εκτός έδρας παιχνίδια. 
276 ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ 
Βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία έχοντας μόλις έναν πόντο διαφορά ,όπου μπροστά είναι η Ανγκελχολμς. Εμείς πάντως θα ακολουθήσουμε την προϊστορία και θα δώσουμε προβάδισμα στον άσσο λόγω έδρας και επειδή οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά έκτος.


Οι επιλογές μας λοιπόν για σήμερα,σε μονά αποδεκτά,είναι:
267 ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣ.-ΜΠΡΑΝ: UNDER
270 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 2 η OVER
268 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ 1
272 ΕΣΤΕΡ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 1
276 ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ 1 

e-mail επικοινωνίας