Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τρίτη με μικρό κουπόνι και λίγες επιλογές

Καλημέρα σας,Τρίτη σήμερα και πάμε να επενδύσουμε τα 4/6 μονά αποδεκτά τα οποία πιάσαμε χτες βράδυ.


Για σήμερα λοιπόν έχουμε να σας προτείνουμε μονά αποδεκτά,με τις επιλογές μας να είναι:
Πρωτάθλημα Βραζιλίας
107 ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ-Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ
Δύο ομάδες με σχεδόν την ίδια συγκομιδή βαθμών,με την Σπορτ να βρίσκεται στην 9η θέση έχοντας 10 βαθμούς και την Νατάλ στην 5η με 13.Το διπλό λοιπόν σε ποσοστό 3.50 και πάνω και με την Νατάλ σε καλύτερη φόρμα μας ωθεί στο να το διαλέξουμε..
105 ΝΤΟΥΚΕ ΝΤΕ ΚΑΞΙΑΣ-ΝΑΟΥΤΙΚΟ
Πολύ δικαιολογημένο φαβορί  οι φιλοξενούμενοι στον συγκεκριμένο αγώνα.Οι γηπεδούχοι με την χειρότερη φόρμα στο πρωτάθλημα και ενώ βρίσκονται στην τελευταία θέση αντιμετωπίζουν την 12η Ναούτικο η οποία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.Περιμένουμε λοιπόν να μας το δείξει και στο γήπεδο και θα την στηρίξουμε.
103 ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ-ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ
Τρένο στα τελευταία παιχνίδια η γηπεδούχος δίκαια συγκατοικεί με τις υπόλοιπες ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας.Τα πάει πολύ καλά τελευταία έχοντας την καλύτερη φόρμα στην κατηγορία και απέναντι στην ντεφορμέ Προυντεντέ είναι το φαβορί της αναμέτρησης.
Πρωτάθλημα Ιρλανδίας
102 ΜΠΡΕΪ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Ένα πολύ δυνατό ματς για την πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας.Η σημερινή σύγκρουση αναμένεται να είναι για γερά νεύρα με την Ντάνταλκ να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια και να έχει την παράδοση με το μέρος της.Η ομάδα μας σας προτείνει το over σαν αρχικό σημείο και το διπλό σαν ρίσκο. 






ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
107 ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ-Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ 2
105 ΝΤΟΥΚΕ ΝΤΕ ΚΑΞΙΑΣ-ΝΑΟΥΤΙΚΟ 2
103 ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ-ΠΡΟΥΝΤΕΝΤΕ 1
102 ΜΠΡΕΪ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ OVER Η 2

e-mail επικοινωνίας