Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!!!

Καλημέρα σε όλους.Πολύ καλή η χθεσινή ημέρα με 2/3 σε Ιαπωνία για ένα γκόλ μόλις και πλήρης επιτυχία στο CHL με 2 ταμεία.Πάμε να δούμε τι έχει η ομάδα μας για εσάς σήμερα:

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ Europa League


154 ΝΙΟΥ ΣΑΙΝΤΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2
 Σαφώς καλύτερη ομαδα η φιλοξενούμενη, με την διαφορά δυναμικότητας που τις χωρίζει να είναι μεγάλη. Αν και ειναι ακόμα νωρις για τις ομάδες, μιας και βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασιας τους, εμείς θα προτιμησουμε τους Δανους μιας και ειναι πιο ισχυροί και φαβορί. 
164 ΛΙΕΠΑΓΙΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2
 Λίγα λόγια για αυτο το ματς. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες ειναι εμφανής. Γνωρίζει απο Ευρώπη η Αυστριακή ομαδα,ενώ είναι καινούργια εμπειρία για την αντίπαλο της. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάρουν σκόρ πρόκρισης.
167 ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚ.-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ 2
 Τα πολλά λόγια ειναι περιττά!!! Η ομάδα απο τα Σόφια είναι σαφώς ανώτερη απο την αντίπαλο της. Θα τους τιμήσουμε και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν με το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθει ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο στα παιχνίδια, μιας και ειναι αρχή ακόμα για τις ομάδες.

149 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΚΑΖΑΡ ΛΕΝΚΟΡΑΝ over
Η Μακάμπι Τελ αβίβ υπερτερεί από την αντιπαλό της γενικά καθώς έχει εμπειρία σε ευρωπαϊκά παιχνίδια σε αντίθεση με την Καζάρ την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Ο άσσος είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή αλλά λόγω του χαμηλού ποσοστού πάμε με το over γιατί η Μακάμπι θα θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι από τον πρώτο γύρο.
169 ΚΡ ΡΕΥΚΙΑΒΙΚ-ΖΙΛΙΝΑ 2
Η Ζιλίνα πέρυσι κατάφερε να φτάσει μέχρι και τους ομίλους του Champions League πραγματοποιώντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα από την Ισλανδία δεν είναι ομάδα με υψυλή ανταγωνιστηκότητα λόγω του πρωταθλήματός της. Έτσι το διπλό είναι μία καλά επιλογή αν λάβουμε υπόψη και το 1,75 ποσοστό που δίνει.
151 ΛΑΝΕΛΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΟΣ 2
Η διαφορά ανταγωνιστικότητας πιστεύουμε πως είναι αυτή που θα κρίνει το παιχνίδι. Το Oυαλικό πρωτάθλημα όντας νεοσύστατο περιλαμβάνει ομάδες με μικρή εμπειρία σε αντίθεσή με την ομάδα της Γεωργίας που έχει κατακτήσει και τίτλους σε διοργανώσεις της Σοβιετικής Ένωσης. Το διπλό είναι η καλύτερη λύση με καλή απόδοση.
166 ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ-ΦΟΥΛΑΜ UNDER
Αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο μπορόύμε να πούμε και σε αυτό σημαντικός παράγοντας οι απαιτήσεις του πρωταθλήαμτος στο οποίο αγωνίζεται η κάθε μία.Οι φιλοξενούμενοι είναι μια ιστορική ομάδα της Αγγλίας και απόωε πιστεύουμε πως θα έχει εύκολο έργο.Εμείς πάμε με τα λίγα γκόλ που μας έχει συνηθήσει η Φούλαμ η οποία άμα αοίξει το σκόρ κοιτάει να το κρατήσει.
145 ΜΟΝΣΚ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ Χ2
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θα λέγαμε παιχνίδια του σημερινού κουπονιού και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο.Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα λόγο περισσότερης εμπειρίας σε Ευρώπη αλλά δεν θα έχουν εύκολο βράδι καθώς η παράδοση τους βρίσκει να δυσκολεύονται πολύ εκτός να πάρουν αποτέλεσμα.Για αυτό το λόγο και εμείς θα πάμε με την κάλυψη του Χ.
135 ΚΟΥΟΠΙΟ-ΓΚΑΖ ΜΕΤΑΝ ΜΕΤΙΑΣ OVER
Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το συγκερκιμένο.Και οι δύο μεριές θα παλέψουν  μέχρι τελικής πτώσης για το θετικό αποτέλεσμα.Και οι δύο είναι ομάδες που ιέλουν όσο τίποτε άλλο την πρόκριση και δεν έχουν μάθει να παραδίνονται αμαχητή.Εμείς θα πάμε με τα πολλά γκόλ που είναι το πιο πιθανό και μας έχει συνηθήσει και η Κουόπιο εντός.

ΤΡΙΑΔΑ
135 ΚΟΥΟΠΙΟ-ΓΚΑΖ ΜΕΤΑΝ ΜΕΤΙΑΣ OVER
145 ΜΟΝΣΚ-ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ Χ2
166 ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ-ΦΟΥΛΑΜ UNDER


ΤΡΙΑΔΑ

149 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΚΑΖΑΡ ΛΕΝΚΟΡΑΝ over
151 ΛΑΝΕΛΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΟΣ 2
169 ΚΡ ΡΕΥΚΙΑΒΙΚ-ΖΙΛΙΝΑ 2


ΤΡΙΑΔΑ
154 ΝΙΟΥ ΣΑΙΝΤΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2
164 ΛΙΕΠΑΓΙΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2
167 ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚ.-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ 2

e-mail επικοινωνίας