Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τετάρτη και συνεχίζουμε με CHL!!!

Καλημέρα σε όλους.Τετάρτη σήμερα και συνεχίζουμε με αρκετούς αγώνες από προκριματικά CHL με αρκετό ενδιαφέρον καθώς και με πρωτάθλημα Ιαπωνίας.Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχει επιλέξει η ομάδα μας για εσάς σήμερα:

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHL


124. ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ- ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 2
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας οι δύο ομάδες με την φιλοξενούμενη να υπερέχει. Οι γηπεδούχοι είναι «νέοι» σε τέτοιες διοργανώσεις και δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους και την ευκαιρία που τους δίνεται να πάρουν κάτι θετικό.




125. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Πολύ καλύτερη ομάδα η Στουρμ και που παίζει στην έδρα της στο πρώτο παιχνίδι είναι θετικό, μιας και μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση. Από την άλλη, η Βιντεοτόν είανι μια πολύ μέτριας δυναμικότητας ομάδα. Θα πάμε με τον ΑΣΣΟ διότι δεν αξίζει να ρισκάρουμε.


118 ΖΕΣΤΑΦΟΝΙ-ΝΤΑΤΣΙΑ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥΑ 1
Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες για τα πρωταθλήματά τους που έχουν τερματίσει πρώτες στην Γεωργία και την Μολδαβία αντίστοιχα. Ο άσσος πιστεύουμε ότι θα κριθεί στην έδρα καθώς πρόκειται για ομάδες ίδιας δυναμικότητας καθώς τα πρωταθλήματά τους είναι ελάχιστα ανταγωνιστικά.
 119 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ-ΜΠΟΡΑΤΣ over
Αν και η Μακάμπι Χάιφα είναι σαφώς καλύτερη από την Μπόρατς δεν μπορούμε να δώσουμε τον άσσο λόγω του μικρού ποσοστού, οπότε θα πάμε στη λύση του over καθώς οι δύο ομάδες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και λογικά θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι.
 122 ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΝΤΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ over
Οι γηπεδούχοι έχουν μία καλή ομάδα με αρκετή εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε αντίθεση με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Η επιλογή μας δεν είναι ο άσσος καθαρά λόγω του χαμηλού ποσοστού, γι' αυτό και επιλέγουμε το over στηριζόμενοι στη τεράστια διαφορά ανταγωνιστικότητας των δύο ομάδων
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
112 ΚΑΣΙΒΑ-ΧΙΡΟΣΙΜΑ 1
Αγώνας ανάμεσα στην 1η Κασίβ ακαι την 6η Χρισοσίμα.Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 6 βαθμούς.Οι γηπεδούχοι θα κάνουν ότι μπορέσουν απόψε ώστε να εξασφαλίσουν το τρίποντο εντός έδρας και δεν θέλουν να σκέφτονται πιθανή απώλεια πόντων καθώς απέχουν μόλις ένα πόντο από τον 2ο.Σαφώς είναι πολύ καλύτεροι ποιότικά και πιο οργανωμένοι αμυντικά οπότε εύκολα η δύσκολα θα τα καταφέρουν.
114 ΟΥΡΑΒΑ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ OVER
Αγώνας ανάμεσα στην 15η Ουράβα και την 3η Καβσάκι.Δύο ομάδες με πολύ μεγάλη διαφορά σε όλους τους τομείς.Οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει γερά θεμέλια από την αρχή του πρωταθλήματος και με ψυχολογία προσπαθούν πάντα για το καλύτερο ώστε να πρωταγωνιστήσουν φέτος.Πολύ καλή η πορεία τους και επιθετικά δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς αντίθετα με την αντίπαλό της που προβλιματίζει καθώς δυσκολεύονται και επιθετικά αλλά και αμυντικά.Καλή απόδοση το 2 αλλά για λιγότερο ρίσκο πάμε με τα πολλά γκόλ που είναι και το πιο πιθανό να δούμε
116 ΟΣΑΚΑ-ΙΒΑΤΑ G/G
Αγώνας ανάμεσα στην 10η Οσάκα και την 9η Ιβάτα.Και οι 2 ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο έχοντας ίδια φόρμα.Σκοράρουν αρκετά αλλά αμυντικά καμία δεν τα πάει καλά.Μας έχουν συνηθήσει κυρίως σε OVER αλλά σήμερα προβλέπεται δύσκολη βραδιά και θα κυνηγήσουν και οι 2 τους βαθμούς καθώς το βλέπουν σαν τεράστια ευκαιρία οπότε εμείς πιστεύουμε ότι θα δούμε γκόλ ακι από τις 2 μεριές. 
ΤΡΙΑΔΑ
112 ΚΑΣΙΒΑ-ΧΙΡΟΣΙΜΑ 1
114 ΟΥΡΑΒΑ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ OVER
116 ΟΣΑΚΑ-ΙΒΑΤΑ G/G
ΤΡΙΑΔΑ
124. ΣΚΟΝΤΟ ΡΙΓΑ- ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 2
125. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ 1
119 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ-ΜΠΟΡΑΤΣ over
ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

122 ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΝΤΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ over
118 ΖΕΣΤΑΦΟΝΙ-ΝΤΑΤΣΙΑ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥΑ 1

e-mail επικοινωνίας