Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σάββατο με πολλές μάχες!!!

Καλημέρα σε όλους.Πολύ καλός ο απολογισμός εχθές και κάναμε το 4/5 στο σύστημά μας.Πάμε να δούμε τι έχει η μάδα μας για εσάς σήμερα:

Πρωτάθλημα Ιαπωνίας


211 ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ 
Παιχνίδι με παιχνίδι οι γηπεδούχοι προβληματίζουν όλο και περισσότερο με την απογοητευτική εικόνα τους.Οι 3οι στην βαθμολογία φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και σε καταπληκτική φόρμα και θα προτιμήσουμε το διπλό που βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή.Εναλλακτική επιλογή το over.
214 ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΚΑΣΙΒΑ 
Ο μεγαλύτερος αγώνας της ημέρας στην Ιαπωνία.Ένα πραγματικό ντέρμπι.Κάθε πρόβλεψη μπορεί να πέσει έξω.Βλέποντας ωστόσο τα γκολ που έχουν βάλει οι δύο ομάδες(30 η καθεμία σε 16 αγώνες) επιλέγουμε το over.
213 ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ-ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ 


Την χειρότερη φόρμα του πρωταθλήματος έχουν οι γηπεδούχοι.Πολλά τα κενά στην ομάδα επιθετικά και αμυντικά και όλα δείχνουν πως το καλό αρχικά ξεκίνημα γύρισε μπούμερανγκ. Η Οσάκα δεν έχει χάσει στα τελευταία 8 εκτός και βρίσκεται σε καλή κατάσταση οπότε η αρχική επιλογή μας είναι το διπλό.Η ισοπαλία προσφέρεται ως μία πολύ καλή κάλυψη.



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

226 ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΒΑΚΕΡ ΙΝΣ.
Αγώνας ανάμεσα σε 2 πολύ καλά οργανωμένες ομάδες της Αυστρίας.Βέβαια βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν  μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια σαν φαβορί.Ο μόνος παράγοντας που θα επηρεάσει σίγουρα θετικά είναι το γήπεδο για την εντός ομάδα.Εμείς πάντως προτιμάμε να πάμε με τα λίγα γκόλ καθώς περιμένουμε κλειστό παιχνίδι.
227 ΜΑΤΕΡΣΠΟΥΡΓΚ-ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Άλλο ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορούμε να πούμε και πάρα πολλά.Από την εικόνα που έχουμε λοιπόν από τις 2 ομάδες  ως πρός την δυναμικότητά τους κλείνουμε στο ότι θα σκοράρουν και οι δύο καθώς με το σκοράρισμα τα πάνε σχετικά καλά αλλά αμυντικά καθόλου.

229 ΡΙΝΤ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Έναρξή του πρωταθλήματος και μπορούμε άφοβα να πούμε ότι αυτό θα είναι το παιχνίδι από Αυστρία με το περισσότερο ενδιαφέρον.Αναμέτρηση ανάμεσα σε 2 ιστορικές και πολύ ισχυρές ομάδες από τις οποίες περιμένουμε καλό θέαμα καθώς θα επιδιόξουν να ξεκινήσουν με νίκη.Εμείς θα πάμε με τους φιλοξενούμενους γιατί πιστεύουμε στο ότι είναι πιο οργανωμένοι και καλύτερα προετοιμασμένοι.

Πρωτάθλημα Α Σουηδίας
217 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ 
Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες με την Νόρκεπινγκ να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πιο μπροστά. Και οι δύο βρίσκονται πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό όπου θέλουν να ξεφύγουν.Επιλέγουμε τον άσσο γιατί η Νόρκεπινγκ μέσα στην έδρα της είναι δυνατή και μπορεί να πάρει την νίκη ώστε να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.
225 ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΜΙΑΛΜΠΙ 
Η Τζουργκάρντεν σαφώς και είναι καλύτερη από την Μίαλμπι λόγω διαφοράς δυναμικότητας.Η Τζουργκάρντεν μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης γιατί η Μίαλμπι εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Η επιλογή μας είναι ο άσσος λόγω έδρας και δυναμικότητας.


Πρωτάθλημα Β Σουηδίας
218 ΑΣΙΡΙΣΚΑ-ΒΑΡΝΑΜΟ 
Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η επιλογή μας είναι ο άσσος γιατί εντός έδρας  δύσκολα χάνουν βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας δεν μας πείθουν και τόσο πολύ.



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
237. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ
Όντας η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος με μόλις 2 νίκες σε 20 αγώνες, δεν έχει και πολλή τύχη απέναντι στην ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ και το μόνο θετικό είναι ότι παίζει στην έδρα της. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν σχετικά εύκολα αλλά προσέχουν και πολύ την άμυνα τους. Θα πάμε με το διπλό…
238. ΣΙΑΤΛ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ
Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι σε αυτό το παιχνίδι μιας και έχουν καλύτερη φόρμα από τους αντίπαλους τους και έχουν και την έδρα στο… πλευρό τους. Χωρίς ήττα στα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει και βάση της καλής αγωνιστικής κατάστασης που υπάρχει, η ψυχολογία βρίσκεται ψηλά. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η ομάδα του Κολοράντο τα έχει όλα… 2 στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις που έχει δώσει. Πετυχαίνει δύσκολα το γκολ ενώ δέχεται σχετικά εύκολα. Θα τιμήσουμε τον άσσο…
248. ΝΤΑΛΑΣ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Ανεβασμένη είναι στα τελευταία παιχνίδια η γηπεδούχος ομάδα και έτσι πρέπει να είναι αν θέλει κάτι από το πρωτάθλημα, μιας και έχει 2 ματς λιγότερα από τον πρωτοπόρο και με 5 βαθμούς να τους χωρίζουν. Από την άλλη, η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ το μόνο που έχει να επιδείξει στα 6 πιο πρόσφατα ματς είναι μόνο… ισοπαλίες, μιας και έχει τέσσερις. Εμείς θα ακολουθήσουμε τους γηπεδούχους αφού είναι καλύτερη ομάδα αλλά έχουν και την έδρα στο πλευρό τους….





Πρωτάθλημα Βραζιλίας
240 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι το έχουν οι γηπεδούχοι καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι στην έδρα τους δύσκολα χάνουν βαθμούς,αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν σημειώσει καμία νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Πολύ δύσκολα θα σπάσει αυτό το σημείο αλλά από καθαρά θέμα ποσοστού θα επιλέξουμε το OVER που πληρώνει σε σχέση με τον άσσο πολύ καλύτερα.
241 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες ,αν και η φιλοξενούμενη είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με ένα παιχνίδι λιγότερο.Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους δεν χάνουν εύκολα βαθμούς. Δύσκολο παιχνίδι και για τον λόγο αυτό θα επιλέξουμε το σημείο του γκόλ γκόλ που είναι πιο σίγουρο από τα άλλα σημεία.
244 ΣΑΝΤΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ  Από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος η Σάντος που δεν έχει γνωρίσει ήττα σε εντός έδρας παιχνίδι. Η Ατλέτικο δεν έχει νίκη εκτός έδρας και αυτό μας οδηγεί στην επιλογή του πολύ καλού άσσου καθώς οι γηπεδούχοι κοντά στους φιλάθλους τους είναι πολύ καλύτεροι.




ΤΡΙΑΔΑ
211 ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ 2
214 ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΚΑΣΙΒΑ OVER

213 ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ-ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ X2 ΠΛΗΡ.


ΤΡΙΑΔΑ
226 ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΒΑΚΕΡ ΙΝΣ. UNDER
227 ΜΑΤΕΡΣΠΟΥΡΓΚΝΕΟΥΣΤΑΝΤ G/G
229 ΡΙΝΤ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2


ΤΡΙΑΔΑ
240 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ OVER 
241 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ G/G
244 ΣΑΝΤΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ 1


ΤΡΙΑΔΑ 
237. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ 2
238. ΣΙΑΤΛ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ 1
248. ΝΤΑΛΑΣ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 1


ΤΡΙΑΔΑ
217 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ 1
225 ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΜΙΑΛΜΠΙ 1
218 ΑΣΙΡΙΣΚΑ-ΒΑΡΝΑΜΟ 1

e-mail επικοινωνίας