Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Κυριακή..Το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει...

Καλημέρα σας,Κυριακή σήμερα και έχουμε αρκετές επιλογές στις οποίες μπορούμε να ποντάρουμε.Έναρξη κάποιων πρωταθλημάτων,νέοι στόχοι,μεταγραφές και διάφορες άλλες συγκυρίες μπορούν να μας βοηθήσουν στην τελική μας επιλογή.




Για να έχετε ως αναγνώστες μας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα πρωταθλήματα η ομάδα μας αποφάσισε να δώσει στον κάθε book κάποια πρωταθλήματα προς ανάλυση,με τα οποία θα ασχολείται για όλο το τρέχον έτος.Να σας ενημερώσουμε επίσης πως η ανάλυση της Φόρμουλα 1 γίνεται από τον Scommesse.
Έτσι λοιπόν χωριστήκαμε ως εξής:

Striker:Superleague Greece,Football League Greece,English Premier League,Holland Eredivisie,Holland Eerste Divisie.
Portero:France 1 Ligue,France 2 Ligue,Spanish Liga BBVA,Spanish Segunda Division,Scottish Premier League.
Scommesse:German Bundesliga,German Bundesliga2,Italy Serie A,Italy Serie B.
Loco:Portugal Primeira Liga,English Championship,English Football League 1,English Football League 2,English Conference(National).
Johny:Austrian Bundesliga,Belgian Pro League,Denmark 1st Division,Turkish Super Lig.

Για τα πρωταθλήματα τα οποία δεν αναφέρονται προκύπτει επιλογή παιχνιδιών μετά από συνεννόηση των book μας.





Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
Ενδιαφέρουσες μάχες και σήμερα στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.Αρκετό ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας.
253 ΟΜΙΓΙΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ
Προβληματίζει τελευταία η Ομίγια καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει πάρει έξι βαθμούς.Σήμερα θα έχει μία πολύ δύσκολη μέρα απέναντι στην πολύ δυνατή Γιοκοχάμα Μαρίνος,η οποία με νίκη θα ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.Το διπλό πληρώνει πολύ καλά και είναι η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
252 ΓΙΑΜΑΓΙΑΤΑ-ΝΑΓΚΟΓΙΑ 
Αποκαρδιωτικές οι εμφανίσεις της γηπεδούχου στα πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει.Ομάδα χωρίς συνοχή.Μόλις έντεκα γκολ στο ενεργητικό της.Η Ναγκόγια μας δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο,είναι σταθερή ομάδα και όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει στο αποψινό παιχνίδι και θα προσπεράσει την Οσάκα για να βρεθεί στην τέταρτη θέση.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ
267 ΚΟΥΟΠΙΟ-ΓΙΑΡΟ
Αγώνας ανάμεσα στην 9η Κουόπιο και την 10η Γιάρο.Και οι 2 ομάδες δεν τα πάνε όσο καλά θα θέλανε την φετινή σεζόν.Δυσκολεύονται να πάρουν έστω και τον βαθμό σε πολλά παιχνίδια και ψυχολογικά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.Και οι 2 δέχονται πάρα πολύ εύκολα γκόλ και η Κουόπιο μας έχει δείξει ότι ακόμα και αν αγωνίζεται εντός δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει κάτι θετικό.Οπότε εμείς θα πάμε με τα πολλά γκόλ.
268 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ -ΧΟΝΚΑ
Αγώνας ανάμεσα στην 12η (τελευταία ) Ροβανιέμι και την 7η Χόνκα.Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν νομίζουμε ότι πρέπει να πούμε και πάρα πολλά.Η Ροβανιέμι εδώ και καιρό το έχει πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειτα να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και σε κάθε παιχνίδι της δέχεται πολλά γκόλ ενώ επιθετικά τα πάει χάλια.Εμείς θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για ένα τρίποντο πολύ σημαντικό.
269 ΤΟΥΡΚΟΥ-ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
Αγώνας ανάμεσα στην 4η Τουρκού και την 5η Μαρίενχαμν.Δύσκολο παιχνίδι το συγκεκριμένο διότι οι 2 ομάδες δεν παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά.Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα μπούνε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα αλλά απ'όσο μας έχουν δείξει έως τώρα εκεί που παίζουν καταπληκτικά μπορούν να αδρανήσουν εύκολα και να δεχτούν γκόλ.Εμείς θα προτιμήσουμε τα πολλά γκόλ για περισσότερη σιγουριά

Πρωτάθλημα Νορβηγίας
272. ΜΟΛΝΤΕ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Σε φουλ φόρμα βρίσκεται η ΜΟΛΝΤΕ, σκοράρει ακατάπαυστα με 15 γκολ στα τελευταία ματς της με μόλις 5 γκολ παθητικό. Επίσης, έχει 5 νίκες και μόλις μία ήττα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η φιλοξενούμενη ομάδα είναι σε μέτρια κατάσταση με τρεις νίκες και τρεις ήττες και με απολογισμό γκολ 7-8. Θα πάμε με το 2-3 γκολ που πληρώνει και πολύ καλά…
274. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΣΤΑΡΤ
Δεν διανύουν και την καλύτερη τους περίοδο οι 2 ομάδες μιας και δεν έχουν πάνω από τρεις νίκες συνολικά στα τελευταία τους παιχνίδια. Πολλά γκολ στο παθητικό τους, ειδικά η ΣΤΑΡΤ η οποία έχει σκοράρει 6 φορές στα πρόσφατα ματς της. Δε θα προβλέψουμε νικητή αλλά γκολ, γι’ αυτό θα επιλέξουμε 2 με 3 γκολ…
283.ΤΡΟΜΣΟ-ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ
Πολλά γκολ έχουν να επιδείξουν οι δυο ομάδες στα 6 πιο πρόσφατα ματς που έχουν δώσει, μιας και σκοράρουν αρκετά αλλά και από άμυνα δε λένε και πολλά. Ελαφρά πιο ανεβασμένη είναι η φιλοξενούμενη ομάδα που μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία στα πρόσφατα ματς που έχει δώσει. Το OVER είναι αυτό που μας… κάθεται καλύτερα!!!





Πρωτάθλημα Βραζιλίας
285 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Πολύ δυνατές και οι δυο ομάδες που κυνηγάνε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό . Δύσκολο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας αλλά αυτό δεν αρκεί. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο σταθερή ομάδα και αυτό φαίνεται από την βαθμολογία μιας και βρίσκονται τρεις βαθμούς πιο πάνω με ένα παιχνίδι λιγότερο. Το σημείο που επιλέγουμε σε αυτό το παιχνίδι είναι το γκολ γκολ καθώς και δυο ομάδες βρίσκουν εύκολα δίχτυα.
286 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΜΠΑΪΑ 1 
Από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος η Κρουζέιρο που δεν έχει γνωρίσει ήττα στην έδρα της μέχρι στιγμής και αυτό δείχνει ότι στην έδρα της δύσκολα θα περάσει νικηφόρα κάποια ομάδα . Η Μπαϊα δείχνει ότι θα έχει μπελάδες από νωρίς καθώς βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το σημείο που έχει τον πρώτο λόγο για σήμερα είναι ο άσσος. Αν και βρίσκεται σε πολύ χαμηλές τιμές είναι ένα σίγουρο σημείο.





Πρωτάθλημα Δανίας
254 ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ
Χθες είχαμε την Πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δανίας με έναν αγώνα και σήμερα έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια που συμπληρώνουν την πρώτη αγωνιστική. Η Μίντιλαντ δεν έκανε τίποτα το σημαντικό στην διακοπή του πρώταθλήματος καθώς ενισχύθηκε με μόνο δυο παίκτες και της έφυγαν τρεις. Δείχνει ότι και φέτος ο στόχος της είναι η πρώτη τετράδα όπου τερμάτισε και πέρσι. Η Σίλκεμποργκ ενισχύθηκε με 5 παίκτες με τους 4 από αυτούς να είναι ο βασικός κορμός της ομάδας ενώ της έφυγαν 4 παίκτες, οι 2 από αυτούς έμειναν ελεύθεροι. Το σημερινό μας σημείο σε αυτό το παιχνίδι είναι το γκολ γκολ καθώς η Σίλκεμποργκ εδώ και 5 χρόνια σε κάθε πρεμιέρα της κάνει γκολ γκολ το ίδιο και η Μίντιλαντ.
270 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ
Στόχος της Μπρόντμπι φέτος είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα καθώς δεν έκανε σπουδαίες μεταγραφές. Έχει καλό σύνολο και θα παλέψει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προσπαθώντας να πάρει ότι καλύτερο από όλα τα παιχνίδια. Η Ααλμπορκ είναι η μόνη ομάδα που δεν έκανε καμία μεταγραφή και μάλιστα της έφυγαν και 5 παίκτες. Στόχος της στο φετινό πρωτάθλημα είναι η παραμονή στην κατηγορία και ότι καλύτερο έρθει ευπρόσδεκτο. Το σημείο που επιλέγουμε στο σημερινό παιχνίδι είναι το οβερ καθώς και οι δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια στις πρεμιέρες κάνουν οβερ. 


Πρωτάθλημα Α Σουηδίας
282 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 
Οι γηπεδούχοι έχουν παρατήσει την προσπάθεια της σωτηρίας αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με εφτά βαθμούς. Το διπλό είναι η καλύτερη λύση γιατί πιστεύουμε ότι η Χαλμσταντ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην πολύ καλή Ελφσμποργκ που κυνηγάει την πρωτοπόρο Χελσινγκμποργκ με μόλις τρείς βαθμούς διαφορά.





Πρωτάθλημα Ελβετίας
263 ΣΕΡΒΕΤ-ΤΟΥΝ
Η Σερβέτ στο περσινό πρωτάθλημα έκλεψε την παράσταση στον δεύτερο γύρο όπου στο τέλος έπαιξε μπαράζ ανόδου και τώρα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. Ως κύριο λόγο που έχει η ομάδα της Σερβέτ είναι η παραμονή της και γιατί όχι μια καλή πορεία. Αντιθέτως η Τουν άλλαξε προπονητή και έκανε ελάχιστες μεταγραφές και ευελπιστεί για μία καλή πορεία. Η επιλογή μας είναι ο άσσος γιατί πιστεύουμε η Σερβέτ θα καταφέρει να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης μέσα στην έδρα της.



Πρωτάθλημα  Αυστρίας
259 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Η Σαλτσμπουργκ πέρυσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήρε και έχασε το πρωτάθλημα από την Στούρμ Γκρατς. Πρώτος και κύριος στόχος είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα κάνοντας μία καλή εμφάνιση από το ξεκίνημα. Η Αουστρια έκανε ελάχιστες μεταγραφές ωστόσο εξακολουθεί να έχει την ίδια ομάδα όπως και πέρυσι. Πιστεύουμε θα γίνει ένα καλό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και η επιλογή μας είναι ο άσσος λόγω έδρας.









Προτάσεις betforthewinners team


ΤΡΙΑΔΑ
267 ΚΟΥΟΠΙΟ-ΓΙΑΡΟ OVER
268 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΧΟΝΚΑ 2
269 ΤΟΥΡΚΟΥ-ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ OVER


ΤΡΙΑΔΑ
272 ΜΟΛΝΤΕ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 2-3 GOAL
274 ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΣΤΑΡΤ 2-3 GOAL
283 ΤΡΟΜΣΟ-ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ OVER


ΤΡΙΑΔΑ
254 ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ GOAL/ GOAL
270 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ OVER 
285 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ GOAL/GOAL 


ΤΡΙΑΔΑ
286 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΜΠΑΪΑ 1 
253 ΟΜΙΓΙΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ 2
252 ΓΙΑΜΑΓΙΑΤΑ-ΝΑΓΚΟΓΙΑ 2


ΤΡΙΑΔΑ
282 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2
263 ΣΕΡΒΕΤ-ΤΟΥΝ 1
259 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 1 



e-mail επικοινωνίας