Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πάμε για την ανατροπή


Δεν μας ήθελε χτες.Ελπίζουμε σήμερα να πάνε καλύτερα τα πράγματα για να δικαιωθούμε και εμείς και εσείς,φίλοι των betforthewinners.

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας
188 ΜΠΡΕΪ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ
Αναβλήθηκε την Παρασκευή ο αγώνας της Μπρέι και σήμερα θα αντιμετωπίσει την Ντάνταλκ έχοντας λίγες μέρες ξεκούρασης στο ενεργητικό της.Η Μποέμιαν ηττήθηκε στη έδρα της Ντέρι με 3-0.Σαφέστατο προβάδισμα για τους γηπεδούχους,οι οποίοι θα έχουν τρεις επιστροφές παικτών.Πολλοί οι αμφίβολοι παίκτες για την φιλοξενούμενη ομάδα.
Πρωτάθλημα Φινλανδίας
ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ
Ντέρμπι στην πρώτη κατηγορία με την 3η Ίντερ να αντιμετωπίζει την 2η Γιβασκίλα.Οι γηπεδούχοι σκοράρουν στα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.Από την άλλη η Γιβασκίλα στις 14 εκτός έδρας αναμετρήσεις της δέχτηκε γκολ 13 φορές.Μία λύση λοιπόν το over και μία το goal/goal,για να μην ρισκάρουμε σε κάποιο σημείο.
Α’Σουηδίας
186 ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ
4-0 νίκησε η γηπεδούχος την Γκέντεμποργκ στο προηγούμενο ματς και λίγα ήταν...Στο σημερινό κομβικό παιχνίδι οι παίκτες της Τζουργκάρντεν θα πάνε με την ψυχολογία στα ύψη.Η Σιριάνσκα χάρισε ένα βαθμό στην ουραγό Χάλμσταντ στο τελευταίο παιχνίδι παίζοντας μέτρια.Με τέσσερις απουσίες στο σημερινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι.Παιχνίδι στο οποίο πιστεύουμε πως θα παίξει ρόλο η ψυχολογία αλλά και η εμπειρία.Πάμε με τον άσσο.
185 ΜΑΛΜΕ-ΚΑΛΜΑΡ
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στν έδρα της Κάλμαρ για το κύπελλο μεσοβδόμαδα,παιχνίδι στο οποίο η Κάλμαρ προκρίθηκε στα πέναλτυ.Το παιχνίδι τηε Τετάρτης  ήταν κλειστό λόγω και του χαρακτήρα του,σήμερα όμως με τους φιλοξενούμενους λόγω της φόρμας και των πολλών απουσιών που έχει η γηπεδούχος ομάδα.Για όσους από εσάς θέλουν να καλύψουν με Χ,ακόμη καλύτερα.


ΤΡΙΑΔΑ
184 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ -ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ OVER
185 ΜΑΛΜΕ-ΚΑΛΜΑΡ UNDER
188 ΜΠΡΕΪ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ OVER


ΔΥΑΔΑ
185 ΜΑΛΜΕ-ΚΑΛΜΑΡ Χ2 ΠΛΗΡ.
188 ΜΠΡΕΪ -ΜΠΟΕΜΙΑΝ 1


Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει ανάλυση του Copa America από την ομάδα μας.1-24 Ιουλίου στα γήπεδα της Αργεντινής οι Νοτιοαμερικάνοι ''μάγοι'' της μπάλας  θα μας προσφέρουν θέαμα σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου.

e-mail επικοινωνίας