Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τρίτη με Ιρλανδία...

Καλημέρα σας,δεν μας έκανε την χάρη η τύχη να μπεί ένα ακόμη γκολ στο παιχνίδι Ίντερ Τούρκου-Γιβασκίλα και να κλείσουμε μία τριαδούλα με αρκετά καλά ποσοστά...Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα ματς της Ιρλανδίας,τα οποία και μας πλήρωσαν την Παρασκευή.

Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση των παιχνιδιών μας:
Πρωτάθλημα Ιρλανδίας
101 ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ
Η Γκάλγουει είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.Βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα αντιμετωπίζει την δεύτερη ομάδα στην κατάταξη,Σεντ Πατρικς.η οποία προέρχεται από νίκη 1-4 επί της Ντροχέντα.Το διπλό δεν αξίζει κάποιο ποντάρισμα,γι αυτό η πρότασή μας θα είναι το no goal.
104 ΣΑΜΡΟΚ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι ''σαρώνουν'' όποια ομάδα βρίσκεται απέναντί τους.Σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν την 7η Ντάνταλκ η οποία την Παρασκευή δεν έπαιξε καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας της.Το όβερ βρίσκεται σε ικανοποιητική τιμή και θα το προτιμήσουμε από τον χαμηλό άσο.
102 ΝΤΕΡΙ-ΣΛΙΓΚΟ
Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και αυτό τα λέει όλα.Πρόκειται για ένα ντέρμπι οπότε θεωρητικά πάντα οι αντίπαλες ομάδες θα έχουν προσεκτική στρατηγική στο σημερινό παιχνίδι.Ποντάροντας σε αυτό λοιπόν,πάμε με το Χ σαν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
103 ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
Άλλο ένα ντέρμπι αυτή τη φορά όμως στην ουρά της βαθμολογίας.Η 9η Ντροχέντα υποδέχεται την 8η Γιου Σι Ντι  με τους βαθμούς που χωρίζουν τις δύο ομάδες να είναι τέσσερις.Η Ντροχέντα εντός δεν έχει ακόμη κάποια νίκη και προβλέπεται να τα δώσει όλα για όλα.Η Γιου Σι Ντι δεν είναι καλύτερη ομάδα αλλά έχει στα υπέρ της ότι σκοράρει περισσότερο.Εμείς σας προτείνουμε σαν πρώτη επιλογή το goal/goal και σαν δεύτερη το over.

Τα σημερινά μας πονταρίσματα λοιπόν σε μονά αποδεκτά θα είναι:
101 ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ NO GOAL
104 ΣΑΜΡΟΚ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ OVER
102 ΝΤΕΡΙ-ΣΛΙΓΚΟ X ΗΜΙΧΡΟΝΟ
103 ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ GOAL/GOAL Η OVER

e-mail επικοινωνίας