Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μικρό κουπόνι σήμερα

Καλημέρα σας.Σήμερα περιορισμένες είναι οι επιλογές μας και έχουμε ετοιμάσει για εσάς προτάσεις από Νοβηγία ,Φινλανδία και Βραζιλία.Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει η ομάδα μας για σήμερα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ

113 ΓΙΑΡΟ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ UNDER
Αγώνας ανάμεσα στην 12η Γιάρο και την 10η Ροβανιέμι.Και οι δύο ομάδες δεν τα πάνε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.Δέχονται πολύ εύκολα το γκόλ και στο σκοράρισμα είναι μέτριες.Οι γηπεδούχοι θέλουν σήμερα οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να ξεκολίσουν από την τελευταία θέση.Πρέπει να σημειωθεί ότι εντός έδρας είναι πιιο καλοί αγωνιστικά και προσέχουν αρκετά την άμυνα.Η Ροβανιέμι από την άλλη πάει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και ότι θετικό προκύψει.
114 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΚΟΥΟΠΙΟ OVER
Αγώνας ανάμεσα στην 2η Ιντερ και την 7η Κουόπιο.Οι γηπεδούχοι βτίσκονται σε εξαιρετική φόρμα φέτος και αυτό διότι έχουν κατα΄φερει να έχουν μια άριστα οργανωμένη άμυνα και να μην πετάν βαθμούς εντός.Η Κουόπιο από την μεριά της πάει πολύ μέτρια μέχρι τώρα και μάλιστα σε 2-3 μάτς ήταν αρκετά απρόβλεπτη,καθώς πέταξε βαθμούς ενώ ήταν το φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν άνεση στο σκοράρισμα για αυτό και προτιμάμε τα πολλά γκόλ ,πόσο μάλιστα σήμερα που παίζουν εντός και ως συνήθως σκοράρουν από νωρίς.
115 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2
Αγώνας ανάμεσα στην 9η Μιλικόσκι και την 1η Ελσίνκι.Στην έναρξη του πρωταθλήματος ήταν η Ελσίνκι το φαβορί και το αποδικνύει.Πάιρνει ότι αποτέλεσμα θέλει με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι σε όποιον αντίπαλο και αν βρεθεί.Έχει μόλις 2 ήττες στις 12 αγωνιστικές μέχρι τώρα και μετράει 10 νίκες και 0 ισοπαλίες.Η Μιλικόσκι δεν πάει όσο καλά θα ήθελε και μεγάλος προβλημταισμός υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας.Δυσκολεύονται πάρα πολύ να κρατήσουν αποτελέσματα και αυτό είναι τεράστιο αρνητικό καθώς οι πολλές ισοπαλίες και κυρίως εντός την οδήγησαν εδώ που είναι.Οπότε προτιμάμε και πάμε με το φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα. 





ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ
116 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΑΡΤ 1 
Δύο από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της κατηγορίας. Στα περισσότερα μάτς μπαίνουν δυναά από νωρίς και μας προσφέρουν γκόλ και θέαμα. Η Λίλιστρομ  έχει λίγο καλύτερη φόρμα από την αντίπαλο της  και αν πούμε να ακολουθήσουμε την προϊστορία θα πάμε μαζί της. 
118 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΜΟΛΝΤΕ 1 
Η Μόλντε διαθέτει μαγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα από την Βαλερένγκα η οποία ψάχνει το ξέσπασμα. Η δύναμη της έδρας αλλά και το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη δεν θεωρείται αξιόπιστη στα αμυντικά της καθήκοντα ενδεχομένως να λειτουργήσουν θετικά για τους γηπεδούχους. 


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
120 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1
 Η Βάσκο σαφώς είναι πιό φορμαρισμένη από την Κτουζέιρο έχοντας 2 νίκες 1ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ αντίθετα η ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ έχει 0νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η γηπεδούχος μπορεί να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης και να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία, αφού η αντίπαλός της  δεν μας πείθει στα εκτός έδρας παιχνίδια. 
125 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ-ΣΑΝΤΟΣ 1 
Η γηπεδούχος ,εντός, μέχρι στιγμής παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει έχοντας 3 νίκες και καμία ήττα.Αντίθετα η Σάντος εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει και αυτό φαίνεται αφού βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


ΤΡΙΑΔΑ
113 ΓΙΑΡΟ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ UNDER
114 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΚΟΥΟΠΙΟ OVER
115 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΕΛΣΙΝΚΙ 2


ΔΥΑΔΑ
120 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 1
125 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ-ΣΑΝΤΟΣ 1


ΔΥΑΔΑ
116 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΣΤΑΡΤ 1
118 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΜΟΛΝΤΕ 1

e-mail επικοινωνίας