Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πέμπτη με έναρξη προκριματικών Europa League

Καλημέρα φίλοι μου.Εχθές είχαμε μέτριο απολογισμό ,οπότε πάμε να ρεφάρουμε σήμερα.Ας δούμε λοιπόν τι προτείνει η ομάδα μας για εσάς σήμερα:


Πρωτάθλημα Φινλανδίας
130 ΤΟΥΡΚΟΥ-ΧΑΚΑ 1

Στην τέταρτη θέση η γηπεδούχος Τουρκού αντιμετωπίζει σήμερα την όγδοη Χάκα.Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους με τέσσερις νίκες στο ενεργητικό τους.Από την άλλη η Χάκα εκτός δεν τα πάει καθόλου καλά έχοντας τέσσερις ήττες.Αναμφίβολα λοιπόν βάσει των στατιστικών και της φόρμας το φαβορί είναι η γηπεδούχος και θα πάμε μαζί της.



 Πρωτάθλημα Νορβηγίας
 139 ΒΙΚΙΝΓΚ-ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣ. Χ2 
Πολύ χαμηλά στην βαθμολογικό πίνακα βρίσκονται και οι δύο ομάδες, ανάξια εμπιστοσύνης η Βίκινγκ που δεν μπορεί να σκοράρει με τίποτα. Η Σπάρτα εσχάτως απέδειξε πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και εκτός έδρας.

140 ΜΠΡΑΝ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ 1
 Η ΜΠΡΑΝ μπορεί και βάζει σχετικά εύκολα γκολ αλλά και εύκολα δέχεται. πιστεύω ότι η ΜΠΡΑΝ θα πάρει την νίκη γιατί η ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ δεν μας πείθει εκτός έδρας ματς. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα για να τα καταφέρουν απέναντι στην ΟΝΤ. Η προϊστορία ΄μας δείχνει ότι η ΜΠΡΑΝ έχει το πάνω χέρι στα μεταξύ τους παιχνίδια, πιστεύω να γίνει και σήμερα αυτό. 


Πρωτάθλημα Βραζιλίας 
154 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΑΤΛ.ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ 1
 Η ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ σαφώς και είναι πιο φορμαρισμένη έχοντας 3 νίκες εντός έδρας αφού τα πάει πολύ καλά όταν τους φιλάθλους της δίπλα της. Αντίθετα η ΑΤΛ.ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ δεν μας πείθει στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού μετρά μόλις 1 νίκη 1 ισοπαλία και 1 ήττα. 
156 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1 
Πιστεύω ότι η ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ θα πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης στο σημερινό παιχνίδι αφού είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες.Βρίσκεται στην 8η θέση ενώ η αντιπαλός της στην 19η έχοντας 3 ήττες εκτός έδρας. Η ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ δεν μας πείθει γενικά στα παιχνίδια της και απέναντι στην ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ θα περάσει μία δύσκολη βραδιά.


EUROPA LEAGUE
Ξεκινάνε σήμερα λοιπόν οι προκριματικοί γύροι για αυτή την μεγάλη διοργάνωση που όλες οι ομάδες την περιμένουνε πώς και πώς.Οι διαφορές των ομάδων ποιοτικά και αγωνιστικά είναι πολύ μεγάλες στα περισσότερα παιχνίδια για αυτό και εμείς διλέξαμε  φαβορί που αξίζει να ποντάρετε πάνω του.


132 ΝΤΑΟΥΓΚΑΒΑ-ΤΡΟΜΣΟ 2
Και οι δύο μεριές θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.Οι μεν γηπεδούχοι θα μπούν δυνατά ώστε να πάρουν την νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι σκοπό έχουν να πάρουν έστω τον βαθμό τησ ισοπαλίας.Σίγουρα το φαβορί του αγώνα είναι η Τρομσό που ναι 2η στο πρωτάθλημά της.Η Νταουγκάβα είναι 3η στο πρωτάθλημα και μάλιστα με πολύ καλή πορεία και φέτος.Πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές στο σκοράρισμα και μέτριες αμυντικά.Περιμένουμε ένα ανοικτό μάτς ,αλλά επειδή είναι το πρώτο τους παιχνίδι θα πάμε με το φαβορί.Για όποιον θέλει καλή πρόταση και το OVER.


ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5

154 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΑΤΛ.ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ 1
132 ΝΤΑΟΥΓΚΑΒΑ-ΤΡΟΜΣΟ 2


140 ΜΠΡΑΝ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ 1
139 ΒΙΚΙΝΓΚ-ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣ. Χ2
156 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1

e-mail επικοινωνίας