Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Παρασκευή με Copa America

Καλημέρα φίλοι μου,μετά το χτεσινό απόλυτο 5/5 πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές προβλέψεις των αγώνων:

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας
201 ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
Το μαύρο πρόβατο του πρωταθλήματος,η τελευταία στη βαθμολογία Γκάλγουεϊ,αντιμετωπίζει σήμερα  την 8η Γιου Σι Ντι.Με 17 ήττες οι γηπεδούχοι δεν πιστεύουμε πως σήμερα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι και έτσι πάμε προς το διπλό και το over,αν και οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν να είναι σε καλή φόρμα.
203 ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ
Βγάζει μάτια η Νταντάλκ στις τελευταίες αγωνιστικές έχοντας δύο συνεχόμενους νικηφόρους αγώνες στους οποίους σημείωσε 11(!) γκολ.Η παράδοση είναι με τους φιλοξενούμενους,οι οποίοι ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν από τα παιχνίδια ωστόσο η Νταντάλκ φέτος είναι υπολογίσιμη δύναμη.Η άποψή μας είναι πως θα σημειωθούν αρκετά γκολ,καθώς το ματς έχει χαρακτήρα ντέρμπι γιατί οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες.Παρόλα αυτά για όσους θέλουν να ρισκάρουν,το διπλό πληρώνει πολύ καλά.
202 ΜΠΡΕΪ-ΣΛΙΓΚΟ
Έξι βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες με την Σλίγκο να βρίσκεται στη τρίτη θέση και την Μπρέι στην έβδομη.Η Μπρέι αν και δείχνει χαρακτήρα καλής ομάδας τελευταία απογοητεύει με τελευταίο σημάδι κατάρρευσης την ήττα με 1-5 από την Νταντάλκ.Σήμερα θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους βάσει φόρμας.
Copa America Όμιλος  Α'
208 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ
Πρώτο παιχνίδι για το Κόπα Αμέρικα σήμερα με την διοργανώτρια Αργεντινή να αντιμετωπίζει την Βολιβία στο στάδιο Λα Πλάτα. Οι αποδόσεις είναι πολύ λογικό να κυμαίνονται σε χαμηλές τιμές και για τον λόγο αυτό θα επιλέξουμε τα πολλά γκολ, καθώς η Αργεντινή είναι ένα απο τα μεγάλα φαβορί και θα μπεί δυνατά σε όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα απο τον αντίπαλο.
Πρωτάθλημα Β' Βραζιλίας
207 ΙΤΟΥΙΟΥΤΑΜΠΑ-ΣΑΛΓΚΕΪΡΟ  
Ισοδύναμες οι δύο ομάδες αλλά το παιχνίδι  γέρνει προς την Ιτουιταμπα λόγω έδρας .Ο λόγος είναι ότι  έχει 2 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ η Σαλγκεϊρο εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει καλά, καθώς έχει μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες τρείς εξόδους. Πέρα από τους παραπάνω λόγους,οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και φόρμα.Έτσι,επιλέγουμε τον άσσο σε αυτό το παιχνίδι.
209 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΓΚΟΪΑΣ 1
Πολύ καλό ξεκίνημα για την γηπεδούχο ομάδα που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με άλλες δύο ομάδες και δεν έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής την ήττα μέσα στην έδρα της. Αντίθετα η Γκοϊας δεν μας πείθει στα εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας τρείς ήττες. Πάμε με την έδρα και τον πολύ καλό άσσο της Ποντε Πρετα.

ΤΡΙΑΔΑ
201 ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ 2
203 ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ OVER
202 ΜΠΡΕΪ-ΣΛΙΓΚΟ 2

ΤΡΙΑΔΑ
209 ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΓΚΟΪΑΣ 1
207 ΙΤΟΥΙΟΥΤΑΜΠΑ-ΣΑΛΓΚΕΪΡΟ   1
208 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ OVER

e-mail επικοινωνίας