Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Δευτέρα 04/07

Καλημέρα σας,ταμείο και χτες με τριάδα από τους betforthewinners.Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις:




Πρωτάθλημα Α Σουηδίας
270 ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΤΕΝ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
Η πρωτοπόρος Χελσινγκμποργκ σε αυτό το παιχνίδι είναι το φαβορί διότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία της και τα πάει περίφημα στα εκτός έδρας ματς, έχοντας 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι το θέλει οπωσδήποτε για να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία.
Πρωτάθλημα Β Σουηδίας
271 ΜΠΡΑΓΚΕ-ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ
Ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Μπραγκε να έχει το πάνω χέρι λόγω έδρας. Υπερτερεί σε κάποια σημεία και αυτό μας οδηγεί να επιλέξουμε τον άσσο με πολύ καλή απόδοση.

Πρωτάθλημα Α' Νορβηγίας
269 ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ
Το μοναδικό παιχνίδι απο Νορβηγία για σήμερα το οποίο κλείνει την αυλαία της 15ης αγωνηστικής. Δύσκολο παιχνίδι διοτι η διαφορά των δυο ομάδων είναι πολύ μικρή. Οι γηπεδούχοι τα πάνε αρκετά καλά στην έδρα τους αντιθετα με τους φιλοξενούμενους που έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα και ακόμα δεν έχουν γευτεί την νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάποιο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και όλα μας οδηγούν στην επιλογή του Χ.

Πρωτάθλημα Αμερικής
ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ
Σε καλύτερη μοίρα βρίσκονται οι γηπεδούχοι μιας και έχουν καλύτερη φόρμα από τους αντιπάλους τους. Το κακό και για τις δυο ομάδες είναι ότι σκοράρουν ελάχιστα αλλά και δέχονται δύσκολα το γκολ. Τα 8 γκολ της Λέικ που έχει σκοράρει όπως και τα 5 που έχει δεχθεί μας δείχνουν πως τα 4 UNDER που έχει δεν είναι τυχαία και όλα αυτά στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σε ανάλογη μοίρα βρίσκεται και η φιλοξενούμενη ομάδα αλλά το μόνο που διαφέρει είναι τα γκολ με 3 ενεργητικό και 7 παθητικό. Γι’αυτό θα πάμε με το UNDER.
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΣΙΑΤΛ
Εξαιρετική φόρμα και οι δύο ομάδες μιας και αγνοούν την ήττα εδώ και λίγες αγωνιστικές, με την φιλοξενούμενη να είναι λίγο καλύτερη. Εμείς όμως θα πάμε με την επιλογή των 2-3 γκολ να είμαστε καλυμμένοι και ελπίζουμε να «πέσουμε» μέσα….

Πρωτάθλημα Φινλανδίας
266 ΚΟΥΟΠΙΟ -ΕΛΣΙΝΚΙ
Αγώνας ανάμεσα στην 8η Κουόπιο και την 1η Ελσίνκι.Οι γηπεδούχοι μας προβληματίζουν όλο και περισσότερο με τις ξαφνικές αλλαγές στην εικόνα τους ,καθώς δεν είναι λίγοι οι βαθμοί που έχουν πετάξει απέναντι σε ομάδες υποδιέστερες.Σήμερα θα έχουν σίγουρα δύσκολο βράδυ καθώς η Ελσίνκι βρίσκεται στην πρώτη θέση και διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα με μεγάλη διαφορά.Εμείς θα πάμε με τα πολλά γκόλ που πληρώνουν πιο πολύ από το διπλό.
267 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ
Αγώνας ανάμεσα στην 10η Μιλικόσκι και την 3η Γιβασκίλα.Οι γηπεδούχοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα τις τελευταίες αγωνιστικές καθώς δεν μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.Τα προβλήματα πολλά και επιθετικά αλλά και αμυντικά.Από την άλλη η Γιβασκίλα που είναι σε πολύ καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό και έχει αποδείξει ότι αν της αφήσεις χώρο δεν συγχωρεί.Διαθέτει μια αρκετά καλή άμυνα.Και οι δύο μεριές μας έχουν δώσει λίγα γκόλ πολλές φορές για αυτό και εμείς πάμε με το UNDER
268 ΧΑΚΑ-ΓΙΑΡΟ
Αγώνας ανάμεσα στην 7η Χάκα και την 9η Γιάρο.Και οι δύο ομάδες κινούνται στα ίδια επίπεδα περίπου.Η φόρμα των γηπεδούχων είναι 2 νίκες 2 ισοπαλίες 2 ήττες ενώ των φιλοξενούμενων 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.Ως συνήθως και οι δύο σκοράρουν εύκολα αλλά δέχονται και εύκολα γκόλ ,οπότε εμείς θα πάμε με το OVER.

Copa America
Μας έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής τα φαβορί της διοργάνωσης και γενικά όσες ομάδες είδαμε έως τώρα.Ο σημερινός όμιλος όμως είναι ίσως ο πιο αμφίρροπος.
272 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ
Καλύτερη κατά κράτος η ομάδα της Ουρουγουάης περιμένουμε σήμερα να δείξει στο γήπεδο την ανωτερότητά της και να κατακτήσει τους τρεις υπερπολύτιμους  βαθμούς.Ελπίζουμε να είναι ο πρώτος άσσος σε μικρό ποσοστό που θα επαληθευτεί.Σε καλή απόδοση και το over.
274 ΧΙΛΗ-ΜΕΞΙΚΟ
Είναι από τις πολλές φορές που τα ποσοστά δεν λένε την αλήθεια.Καλή,δεμένη ομάδα η Χιλή αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει το Μεξικό,με την επίθεση φωτιά που διαθέτει.Η ομάδα μας θα ρισκάρει στο διπλό.


ΤΡΙΑΔΑ
272 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ 1
266 ΚΟΥΟΠΙΟ -ΕΛΣΙΝΚΙ OVER
270 ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΤΕΝ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 2


ΤΡΙΑΔΑ
ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ UNDER
267 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ UNDER
268 ΧΑΚΑ-ΓΙΑΡΟ OVER


ΣΥΣΤΗΜΑ
274 ΧΙΛΗ-ΜΕΞΙΚΟ 2
269 ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ Χ
271 ΜΠΡΑΓΚΕ-ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ 1
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΣΙΑΤΛ 2-3 GOAL

e-mail επικοινωνίας