Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τετάρτη 06/07

Καλημέρα σας,μετά το χθεσινό ρεπό η ομάδα μας επιστρέφει με άγριες διαθέσεις...


Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
104 ΝΙΙΓΚΑΤΑ-ΚΟΦΟΥ
Δύο ομάδες οι οποίες δεν φημίζονται για την αμυντική λειτουργία τους θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωπες .Οι γηπεδούχοι εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη σαν ομάδα ωστόσο η βαθμολογική τους θέση όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν μας δίνει σιγουριά σε κάποιο σημείο και θα επιλέξουμε το όβερ.
103 ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜΑΓΑΤΑ-ΟΥΡΑΒΑ
Με δέκα ήττες οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα θα τα βρουν πολύ δύσκολα απέναντι στην πιο ποιοτική Ουράβα,η οποία βρίσκεται και σε καλύτερη φόρμα.Η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το διπλό με κάλυψη στο Χ.

Πρωτάθλημα Βραζιλίας
107            ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ 
Ένα ντέρμπι ισοδύναμων ομάδων αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά η Κρουζέϊρο βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα και λόγω έδρας πιστεύουμε στο άσσο της γηπεδούχου ομάδας.
111     ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ 
Η Κορίνθιανς θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία για να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες και μέσα στην έδρα της τα καταφέρνει πολύ καλά. Επιλέγουμε τον άσσο σε πολύ καλό ποσοστό. Δεδομένου της θέσης της Βάσκο Ντα Γκάμα και την κατάστασή της ο άσσος είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους.
112     ΣΕΑΡΑ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΙΡΟ  
Η Σεάρα αν και βρίσκεται σε χαμηλότερη βαθμολογική θέση, στατιστικά είναι πιο φορμαρισμένη από την Ατλ. Μινέϊρο. Εξάλλου η Ατλ. Μινέϊρο είναι μόλις 3 θέσεις πιο πάνω από την Σεάρα με διαφορά μόλις ένα βαθμό. Πάμε με την έδρα και την αισιοδοξία της Σεάρα να ξεφύγει από τις θέσεις υποβιβασμού.
Πρωτάθλημα Αμερικής
109 ΚΑΝΣΑΣ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ
Αν αρκεστούμε μόνο στην φόρμα των δύο ομάδων τότε το φαβορί για την νίκη είναι οι γηπεδούχοι μιας και εμφανίζονται βελτιωμένοι στα τελευταία ματς που έχουν δώσει σε αντίθεση με τους αντίπαλους τους που δεν τα πάνε και πολύ καλά. Πολλοί κάλοι στην άμυνα αλλά και στην επίθεση σε σχέση με τους «εχθρούς» τους οι οποίοι δεν έχουν την ανάλογη τύχη. Εμείς σήμερα θα πάμε με τον άσσο και ελπίζουμε να δικαιωθούμε…
108 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΤΟΡΟΝΤΟ
Αν και βρίσκονται στα ίδια επίπεδα φόρμας τον τελευταίο καιρό, πιστεύουμε πως το κυριότερο σημείο που μπορούμε να επιλέξουμε είναι το UNDER και αυτό διότι η ομάδα του ΤΟΡΟΝΤΟ δε θα πάει μέσα στην Νέα Υόρκη να παίξει ανοιχτά. Αλλά και βάση στατιστικών, στα τελευταία 6 παιχνίδια που έχει δώσει τα 4 είναι κάτω των τριών γκολ κάτι που δεν ισχύει όμως για τους γηπεδούχους οι οποίοι είναι άκρως «αντίθετοι» στα U/O…
115 ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ
Μέτρια είναι η φόρμα των δύο ομάδων, σκοράρουν αρκετά αλλά δέχονται το ίδιο πολύ. Από 3 OVER και 3 UNDER έχουν στα 6 πιο πρόσφατα ματς που έχουν δώσει με τον απολογισμό των γκολ να είναι 7-9 για τους γηπεδούχους και 10-3 για τους φιλοξενούμενους. OVER και …βλέπουμε!!!

Κόπα Αμέρικα 
110 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Την μεγάλη έκπληξη πήγε να κάνει η Βολιβία την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην μεγάλη Αργεντινή και τελικά πήρε έναν πολύτιμο βαθμό που θα της χρειαστεί στο τέλος. Σήμερα είναι μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους που πρέπει να ξεχάσουν το κακό πρόσωπο της προηγούμενης αγωνιστικής και να συγκεντρωθούν στο σημερινό αγώνα. Επιλέγουμε το 1/1 ημίχρονο τελικό σε αυτό το παιχνίδι που μας πληρώνει πολύ καλύτερα από τον άσσο.



ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4
109 ΚΑΝΣΑΣ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ 1
103 ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜΑΓΑΤΑ-ΟΥΡΑΒΑ Χ2 ΠΛ
112     ΣΕΑΡΑ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΙΡΟ  1
110 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1/1




ΤΡΙΑΔΑ
104 ΝΙΙΓΚΑΤΑ-ΚΟΦΟΥ OVER
108 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΤΟΡΟΝΤΟ UNDER
115 ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ OVER




ΔΥΑΔΑ
107            ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ 1
111     ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ 1

e-mail επικοινωνίας