Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κυριακάτικες προτάσεις

Καλημέρα σας,οι προτάσεις μας για σήμερα είναι:


Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
237 ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ
Δύο ομάδες οι οποίες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση και μπορούμε να πούμε πως είναι ισάξιες.Η Γιοκοχάμα ίσως έχει προβάδισμα λόγω έδρας ωστόσο η πολύ καλή επιθετική λειτουργία και των δύο ομάδων θα μας κάνει να προτιμήσουμε τα πολλά γκολ.


Πρωτάθλημα Ιρλανδίας
240 ΣΑΜΡΟΚ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ
Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπες.Η προϊστορία είναι με το διπλό ωστόσο σήμερα δίνουμε προβάδισμα στον άσσο καθώς η Σεντ Πατρικς είναι πιο κουρασμένη λόγω και του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ,στον οποίο ηττήθηκε και πρέπει να τα δώσει όλα στον επαναληπτικό,Εκτός από αυτά φέτος η Σάμροκ δείχνει πιο πληρέστερη ομάδα.
Copa America
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Άκρως επιθετική θα παραταχθεί η «Σελεσαο» στον αγώνα με την Βενεζουέλα. Με τερματοφύλακα-κέρβερο, τον Ζούλιο Σέζαρ, άμυνα βράχο που αποτελείται από τους Λούσο, Τιάγκο Σίλβα, Ντανι Αλβες , Μαϊκον και με επίθεση που πλαισιώνεται από τους Πάτο, Νεϊμαρ, Ρομπίνιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε όλα τα φιλικά που έχει δώσει με τον Μενέζες στον πάγκο η 8 φορές πρωταθλήτρια Αμερικής. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια Βενεζουέλα, έχει το στίγμα του «αουτσάιντερ» μιας και είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου αλλά όλα αυτά είναι θεωρητικά και η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Εμείς πάντως θα επιλέξουμε το να σκοράρει μόνο μία ομάδα και αυτή είναι η Βραζιλία…
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ
Καλύτερη ομάδα εμφανίζεται η Παραγουάη από τον Ισημερινό μιας κ στα τελευταία φιλικά η «αλμπιροχα» έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο σε σχέση με την αντίπαλο της, η οποία δεν τα πήγε και πολύ καλά στα φιλικά-τεστ που είχε δώσει πριν τη διοργάνωση. Πολλές μουρμούρες από τους οπαδούς του Ισημερινού σε σχέση με τον προπονητή. Πολλές δηλώσεις και κακό από τους παίκτες και δε νομίζω να τους βγει σε καλό. Επίσης, η επιλογή 2-3 GOAL είναι εξίσου καλή!!!

Πρωτάθλημα Ά Νορβηγίας 
247 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ
Οι πρώτες θέσεις δεν είναι πολύ μακρυά καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο μπροστά του και οι γηπεδούχοι θα κάνουν οτι περνάει απο χέρι τους για να καταφέρουν να πάρουν μια αξιοπρεπή θέση στο τέλος. Σήμερα αντιμετωπίζουν μια απο τις ομάδες που είναι υποψήφιες για τον υποβαβασμό και το έργο τους θα είναι αρκετά εύκολο. Επιλέγουμε τον άσσο σε αυτό το παιχνίδι διότι η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι πολύ μεγάλη.
248 ΜΠΡΑΝ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Ντέρμπι χαρακτηρίζεται ο σημερινός αγώνας καθώς και οι δυο ομάδες έχουν μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα. Βρίσκουν πολύ εύκολα τον δρόμο για τα δίχτυα και αυτο είναι το χαρακτηριστικό τους. Η σημερινή μας επιλογή σε αυτο το παιχνίδι είναι τα πολλά γκολ διοτι δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάποιο φαβορί. Το όβερ βρίσκεται σε πολύ χαμηλές τιμές και αυτο μας οδηγεί στο σύνολο τερμάτων των 4 εως 6 γκολ.
249 ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΟΡΓΚ
Με δυο λιγότερα παιχνίδια η Ροζεμποργκ βρίσκεται στην 11η θέση που ισοβαθμεί με την αντίπαλο της Σπάρτα Σαρπσμοργκ. Σε όλα τα παιχνίδια μέχρις στιγμής του πρωταθλήματος έχουν δεχτεί τουλαχιστον απο 2 γκολ και αυτό δείχνει οτι έχουν πολύ αδύναμες άμυνες. Η επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι είναι το γκολ γκολ καθώς οι τιμές του όβερ είναι πολύ χαμηλές, ενώ το σκοράρισμα και των δυο ομάδων είναι πάρα πολύ καλό και μπορούμε να το βρούμε σε τιμές πάνω απο 1.75.

262 ΜΟΛΤΕ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Ένα ακόμα ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Ά Νορβηγίας αυτό ανάμεσα στην 1η Μόλτε και 4η Ααλεσουντ που έχει ενα παιχνίδι λιγότερο.Τρείς βαθμοί χωρίζουν τις δυο πολύ καλές ομάδες, που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι να σημειώνουν  εύκολα γκολ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας δύσκολα χάνουν βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός δεν μας πείθουν. Η σημερινή μας επιλογή σε αυτό το παιχνίδι είναι τα πολλά γκολ και το σύνολο τερμάτων των 4 εως 6 γκολ.

Πρωτάθλημα Α Σουηδίας
260 ΧΑΚΕΝ-ΜΙΑΛΜΠΙ
Η Χακεν βρίσκεται στην ένατη θέση με δεκαεννιά βαθμούς και μέσα στην έδρα της έχει πάρει δώδεκα βαθμούς στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει και σήμερα να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι σε ομάδα η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο έχοντας 1 νίκη 1 ισοπαλία και 5 ήττες εκτός έδρας. Απ' ότι φαίνεται θα είναι εύκολο το έργο της Χακεν απέναντι στη Μιαλμπι.

261 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 
Για την Χαλμσταντ το πρωτάθλημα έχει τελειώσει αφού έχει παραδώσει τα όπλα και δεν φαίνεται να κάνει κάτι για να σωθεί. Η Αϊκ θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία και να ανεβεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Επιλέγουμε το διπλό που μπορούμε να το βρούμε σε πολύ καλές τιμές.
242 ΕΡΕΜΠΡΟ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 
Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες και δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε κάποιο σημείο, γι΄αυτό και επιλέγουμε το over. Και οι δύο ομάδες έχουν την ευχέρεια στο σκοράρισμα με πολλά γκολ στο ενεργητικό τους. Πολύ καλή η επιλογή του over και σε καλή τιμή.
Πρωτάθλημα Φινλανδίας
244 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
Αγώνας ανάμεσα στην 12η Ροβανιέμι και την 5η Μάριεχμαν.Η χρονιά πάει όλο και χειρότερα για τους γηπεδούχους ,καθώς ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με φιλοδοξίες και στόχους για κάτι καλό και αυτή τη στιγμή βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς είναι τελευταίοι.Σε αυτό το σημείο βέβαια βρίσκονται καθώς διαθέτουν μέτρια επίθεση και την χειρότερη άμυνα.Αντίθετα η Μάριεχαμν τα πάει αρκετά καλά και εάν συνεχίσει έτσι υπάρχει πιθανότητα να είναι μέσα στην 3άδα αργότερα.
245 ΤΟΥΡΚΟΥ-ΒΑΑΣΑ OVER
Αγώνας ανάμεσα στην 4η Τουρκού και την 11η Βάασα.Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή πορεία εώς τώρα και δικαιολογούν με την εικόνα τους γιατί ήταν ένα από τα φαβορί για την 3άδα του πρωταθλήματος.Είναι πάρα πολύ ισορροπημένη ομάδα και οργανωμένη με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.Από την άλλη η αντίπαλός της διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και αυτό που κάνει σε κάθε αγώνας είναι να αμύνεται χωρίς να σημαίνει όμως ότι καταφέρνει και κάτι σπουδαίο έτσι.
246 ΧΟΝΚΑ -ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ
Αγώνας ανάμεσα στην 6η Χόνκα και ην 2η Ιντερ.Προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες.Και τις 2 μεριές τις χαρακτηρίζει η σκληρή και σφιχτή άμυνα και οι πολλοί καλά οργανωμένες επιθέσεις.Η Ίντερ βέβαια έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ότι δεν έχει καμιά ήττα μέχρι τώρα και έχει αποδίξει ότι έιτε εντός είτε εκτός αυτή θα π άρει το αποτέλεσμά της.Οπότε πάμε με το φαβορί.



ΤΡΙΑΔΑ
246 ΧΟΝΚΑ -ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ OVER
237 ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ OVER
240 ΣΑΜΡΟΚ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ 








ΤΡΙΑΔΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ N/G
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1
245 ΤΟΥΡΚΟΥ-ΒΑΑΣΑ OVER








ΔΥΑΔΑ
248 ΜΠΡΑΝ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ 4-6 ΓΚΟΛ
262 ΜΟΛΤΕ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ 4-6 GOAL








ΤΕΤΡΑΔΑ
247 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ 1
260 ΧΑΚΕΝ-ΜΙΑΛΜΠΙ 1
242 ΕΡΕΜΠΡΟ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ OVER
249 ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΟΡΓΚ G/G








ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4
261 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 2
244 ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 2
246 ΧΟΝΚΑ -ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ X2
264 ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1


e-mail επικοινωνίας