Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Επαναληπτικοί Europa League στο μενού...

Καλημέρα σας,χτες μόνο η δυάδα μας έδωσε ταμείο και αυτή σε μικρό ποσοστό.
Ελπίζουμε σήμερα τα πράγματα να πάνε καλύτερα...




Europa League
118. ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ-ΚΟΠΕΡ
Ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την  γηπεδούχο πλέον να έχει το πλεονέκτημα. Αν και όλοι πιστεύουν ότι ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, λογαριάζουν χωρίς… την έδρα. Γι’αυτό και εμείς θα επιλέξουμε τον άσσο. Όμως μία μικρή «πισινή» στο «Χ» δεν βλάπτει…
119. ΟΥΛΙΣΕΣ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ
Τα πολλά λόγια είναι… φτώχια. Διαφορετική κλάση έχουν οι δύο ομάδες, με την φιλοξενούμενη να έχει δώσει, ελάχιστες μεν φόρες, το παρόν σε σχέση με την αντίπαλο της στο θεσμό. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν έχουν και πολλά περιθώρια μετά την ήττα του πρώτου ματς. Βάση δυναμικότητας θα πάμε με το διπλό αλλά μία κάλυψη στο «Χ» δεν κάνει κακό…
120. ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ
Νομίζω ότι η πρόκριση έχει ήδη κριθεί από το πρώτο παιχνίδι όταν οι τώρα γηπεδούχοι επικρατήσαν με 1-3. Δύσκολα τα πράγματα για την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία θα πρέπει να βγει μπροστά ώστε να πάρει αυτό που θέλει. Το έκανε εκτός η ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ, στο γήπεδο της θα κολλήσει ;;;


121 ΖΕΤΑ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ 2

Αν και οι δύο ομάδες τερμάτισαν στα πρωταθλήματά τους τέταρτες παίρνοντας ως δεδομένο ότι το σλοβάκικο πρωτάθλημα είναι ελαφρώς πιο ανταγωνιστικό πιστεύουμε πως η Σπαρτακ είναι πιο έτοιμη για μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Η Ζετα με το βάρος των τριών γκολ του προηγούμενου αγώνα δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη λόγω της κακής ψυχολογίας της.
123 ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ – ΧΟΝΚΑ 2
Και στις δύο χώρες τα πρωταθλήματα τρέχουν αυτή τη στιγμή επομένως και οι δύο ομάδες είναι κατάλληλα προετοιμασμένες γι’ αυτόν τον αγώνα. Αν και η Χόνκα βρίσκεται στην έβδομη θέση του φινλανδικού πρωταθλήματος πιστεύουμε πως  θα κυνηγήσει το διπλό καθώς το ρόστερ της είναι καλύτερο από αυτό της Κάλιου.
125 ΜΙΝΣΚ-ΟΛΙΜΠΙΚ ΜΠΑΚΟΥ
Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο πρώτο παιχνίδι όμως σήμερα στην έδρα της η Μινσκ είναι το μεγάλο φαβορί και εμείς θα την στηρίξουμε.Το ποσοστό του άσσου αν και όχι μεγάλο είναι ικανοποιητικό και αποτελεί μία καλή επιλογή για το κουπόνι μας.
132 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΒΕΣΤΜΑΓΝΕΡ
Πολλοί από εμάς και εσάς βεβαίως θεώρησαν έκλπηξη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα,που βρήκε νικήτρια την Βέστμαγνερ με 1-0.Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.Στην έδρα της και μπροστά στο κοινό της η Σεντ Πάτρικς δεν χαρίζεται σε κανέναν.Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η γηπεδούχος μας έδειξε η πρόκριση στο Europa την ενδιαφέρει πολύ.
Copa America
134 ΒΟΛΙΒΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Με την ψυχολογία στα ύψη σήμερα οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν σε αυτό το παιχνίδι διότι στον προηγούμενο αγώνα με την Αργεντινή κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους βοηθήσει στο τέλος του πρώτου γύρου. Οι φιλοξενούμενοι στο προηγούμενο παιχνίδι αν και δέχτηκαν νωρίς κόκκινη κάρτα προσπάθησαν να πάρουν κάτι αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος και ηττήθηκαν με 1-0. Η σημερινή μας επιλογή σε αυτό το παιχνίδι είναι το γκολ γκολ διότι οποιοδήποτε άλλο ποντάρισμα θεωρείται ρίσκο.



Προτάσεις:
ΔΥΑΔΑ
118. ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ-ΚΟΠΕΡ 1
120. ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ 1


ΤΡΙΑΔΑ
121 ΖΕΤΑ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ 2
134 ΒΟΛΙΒΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ G/G
119. ΟΥΛΙΣΕΣ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 2


ΤΡΙΑΔΑ
132 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΒΕΣΤΜΑΓΝΕΡ 1
125 ΜΙΝΣΚ-ΟΛΙΜΠΙΚ ΜΠΑΚΟΥ 1
123 ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ – ΧΟΝΚΑ 2

e-mail επικοινωνίας