Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σάββατο με αρκετές επιλογές

Καλημέρα σας,ταμείο και χτες με τριάδα από Ιρλανδία.Πάμε να δούμε τι κρύβει το σημερινό μας κουπόνι...


Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
211 ΟΥΡΑΒΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ
Η 14η Ουράβα αντιμετωπίζει την 5η Οσάκα με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά δέκα πόντων.Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια και το over σήμερα ίσως είναι πιο εύκολη επιλογή από κάποιο σημείο.Η προϊστορία μεταξύ τους είναι απόλυτα μοιρασμένη ωστόσο οι φιλοξενούμενη την δεδομένη περίοδο βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα.
212 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΚΟΦΟΥ
Οι γηπεδούχοι μας έχουν αποδείξει πως η κατηγορία είναι πολυτέλεια γι αυτούς.Με ένα πόντο στα τελευταία 7 παιχνίδια η Φουκουόκα,έχει μείνει ήδη πολύ πίσω στο κυνήγι της παραμονής.Σήμερα λοιπόν η Κόφου έχει την ευκαιρία να αποδράσει με το διπλό και να προσπεράσει αρκετές αντιπάλους.
215 ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ
Η πρωτοπόρος Κασίβα έχει απέναντί της την13 Τσερέζο.Βλέποντας ότι οι γηπεδούχοι έχουν 9 και οι φιλοξενούμενοι 11 over σε 13 παιχνίδια το σημείο μας φαίνεται πολύ ελκυστικό για κάποιο παρολί μας.Για όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο,το διπλό βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή.
Πρωτάθλημα Αμερικής
231 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Μέτρια είναι η φόρμα και για τις δύο ομάδες αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι σκοράρουν αρκετά, με τους γηπεδούχους ειδικά να μαζεύουν συχνά πυκνά την μπάλα από το τέρμα τους. Οι αριθμοί μιλούν καλυτέρα, με την ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ να έχει 21 γκολ υπέρ και 27 κατά ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο μετρούν 19 έναντι 14. Πολλοί αμφίβολοι παίκτες για την γηπεδούχο ομάδα αλλά με σημαντικές μεταγραφές ενώ για την φιλοξενούμενη δεν υπάρχει κάτι σημαντικό να αναφερθεί…
233 ΝΤΑΛΑΣ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ
Καλύτερη φόρμα έχει η ΝΤΑΛΑΣ η οποία έχει τέσσερις νίκες στα έξι πρόσφατα ματς που έχει δώσει ενώ από την άλλη η ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Επίσης σκοράρουν αρκετά ενώ από απουσίες δεν υπάρχει κάτι το σημαντικό. Επίσης πολύ καλή επιλογή είναι και η νίκη των γηπεδούχων…
236 ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΚΑΝΣΑΣ Χ2 (ΠΛΗΡ.)
Καμία σχέση οι δύο ομάδες μεταξύ τους με βάση την φόρμα τους. Η μία βρίσκεται στα «τάρταρα» ενώ η άλλη στον «ουρανό». Πολύ καλύτερη η φιλοξενούμενη ομάδα, πιο προσεκτική, καλύτερα οργανωμένη και με καλύτερη άμυνα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι το μόνο που κάνουν είναι να μετράνε… γκολ και δεν είναι αυτά που σκοράρουν. Τίποτα αξιοσημείωτο για τους γηπεδούχους ενώ οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του βασικότατου και αναντικατάστατου Αρνοντ.

Πρωτάθλημα Νορβηγίας 
222 ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω απο τους φιλοξενούμενους αλλά η φόρμα μας φανερώνει οτι οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα παλέψουν για την νίκη. Αμυντικές ομάδες και οι δυο και το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ. Το σημερινό μας ποντάρισμα θα είναι στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες διοτι βλέπουμε οτι σκοράρουν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια .
Copa America Όμιλος Ά 
224 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου που και εδώ βλέπουμε οτι τα 
ποσοστά κυμαίνονται σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Φυσικά καλύτεροι οι γηπεδούχοι αλλά σε μια τέτοια διοργάνωση θα πρέπει έχουμε πιο ελκυστικές τιμές. Το φαβορί για σήμερα δεν είναι άλλο απο την Κολομβία αλλα το ποσοστό είναι πολύ μικρό και δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτο γι`αυτό και πάμε με τα πολλά γκολ καθώς  είναι σε πολύ μεγαλύτερη τιμή απο αυτήν του άσσου. 
Πρωτάθλημα Β Βραζιλίας
232 Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ-ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ
Πολύ καλη πορεία και των δύο ομάδων μέχρι στιγμής.Ισοβαθμούν μεταξύ τους, αλλά και με μία ακόμα ομάδα.Πιστέυουμε στον πολύ καλό άσσο, καθώς οι γηπεδούχοι τα καταφέρνουν περίφημα στην έδρα τους έχοντας πάρει εφτά βαθμούς στα τελευταία τρία ματς.

225 ΑΣΑ-ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ 
Ρισκάρουμε στο διπλό της Πορτουγκεσα η οποία είναι πιο φορμαρισμένη και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα  με πολλή ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πιστέυουμε οτι θα συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας , έχοντας 1 νίκη και 2ισοπαλίες στα τελευταία τρία εκτός.Η Ασα πιστεύουμε θα περάσει ένα δύσκολο βράδυ.
226 ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ
Ισοδύναμο αυτό το ματς αλλα γέρνουμε προς τον άσσο λόγω έδρας. Η Ναουτικο βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας δέκα βαθμούς και είναι το φαβορί καθώς η Γκουαρανι δεν μας πείθει στα εκτός έδρας παιχνίδια της.





ΤΡΙΑΔΑ 
211 ΟΥΡΑΒΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ OVER
212 ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ-ΚΟΦΟΥ 2
215 ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ OVER


ΤΡΙΑΔΑ
231. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: OVER
233. ΝΤΑΛΑΣ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ: OVER
236. ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΚΑΝΣΑΣ: Χ2 (ΠΛΗΡ.)


ΔΥΑΔΑ
224 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ OVER
222 ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ G/G


ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5
232 Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ-ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ 1
225 ΑΣΑ-ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ 2
226 ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ 1
236. ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΚΑΝΣΑΣ: Χ2 (ΠΛΗΡ.)
215 ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ 2

e-mail επικοινωνίας