Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Παρασκευή με προσεκτικά πονταρίσματα

Καλημέρα σας,ένα ταμείο χτες για την ομάδα μας με την τελευταία μας τριάδα.Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.
Copa America
203 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΧΙΛΗ
Απογοήτευσε η Ουρουγουάη στο πρώτο παιχνίδι,ενώ αντίθετα η Χιλή μας ενθουσίασε.Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανοργάνωτοι και χωρίς πολλές δυνάμεις ενώ οι Χιλιανοί έδειξαν πάθος και ανέτρεψαν σκορ απέναντι στο Μεξικό.Το σημερινό παιχνίδι είναι ντέρμπι και η ομάδα μας έχει επιλέξει το over καθώς η Ουρουγουάη θέλει μόνο την νίκη και η Χιλή είναι πάντα επικίνδυνη.
207 ΠΕΡΟΥ-ΜΕΞΙΚΟ
Πολλοί σκληροτράχιλοι φάνηκαν οι Περουβιανοί στο ματς με την Ουρουγουάη και μας έδειξαν πως δεν πρέπει να τους ξεγράψουμε από τώρα.Οι Μεξικάνοι αν και προηγήθηκαν δεν άντεξαν στην πίεση και ηττήθηκαν με 2-1.Δύσκολη η πρόβλεψη στο αποψινό ματς αλλά πιστεύουμε πως το Μεξικό θα πάρει τους 3 πόντους.Επιλέγουμε το διπλό που βρίσκεται σε αρκετά υψηλές τιμές.
Πρωτάθλημα Β΄Βραζιλίας
204 ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ-ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ
Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού και προσπαθούν να ξεφύγουν από τα χειρότερα. Επιλέγουμε τον άσσο λόγω έδρας και πάμε με την Βίλα γιατί υπερτερεί στα σημεία από την Σαο Καετάνο.
205 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ
Η Βιτορια θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία καθώς βρίσκεται στην έκτη θέση με 14 βαθμούς. Θα επιδιώξει να πάρει την νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα , αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς. Η Βιτορια πιστεύουμε θα καταφέρει να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης απεναντι στην Μπραγκαντινο η οποία δεν μας πείθει στα εκτός έδρας ματς.

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας
201 ΝΤΕΡΙ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ
Ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες της Ιρλανδίας που δεν έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλή στην έδρα τους όσο και οι φιλοξενούμενοι εκτός και έτσι δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάποιο φαβορι και επιλέγουμε το όβερ διότι και οι δυο ομάδες είναι επιθετικές.
202 ΓΙΟΥΝ ΣΙ ΝΤΙ - ΜΠΡΕΪ
Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες που έχουν διαφορά 13 βαθμούς.Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους δεν μας πείθουν αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που δείχνουν οτι μπορούν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα απο αυτό το παιχνίδι. Πρώτο σημείο λοιπόν το διπλό και ως κάλυψη το χ.





Πρωτάθλημα Φινλανδίας
200 ΕΛΣΙΝΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ
Με ένα παιχνίδι περισσότερο σήμερα υποδέχεται το Ελσίνκι την Ίντερ Τούρκου που πρέπει να δείξει το καλό τις πρόσωπο για να μπορέσει να πάρει αυτο το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου βρίσκονται οι γηπεδούχοι. Δύσκολο παιχνίδι και επιλέγουμε το όβερ σαν πιο εύκολη επιλογή.







ΤΡΙΑΔΑ
200 ΕΛΣΙΝΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ OVER
202 ΓΙΟΥΝ ΣΙ ΝΤΙ - ΜΠΡΕΪ X2 ΠΛ
201 ΝΤΕΡΙ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ OVER


ΔΥΑΔΑ
204 ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ-ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΟ 1
205 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1


ΔΥΑΔΑ
203 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΧΙΛΗ OVER
207 ΠΕΡΟΥ-ΜΕΞΙΚΟ 2

e-mail επικοινωνίας