Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Σάββατο με πολλές επιλογές

Καλημέρα σας,μία δυάδα η επιτυχία μας για χθες με το πρωτάθλημα της Β'Βραζιλίας.Ώρα για την καθημερινή ματιά μας στο κουπόνι...




Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
212 ΚΑΣΙΒΑ-ΣΕΝΤΑΪ
Η πρωτοπόρος Κασίβα αντιμετωπίζει την τρίτη στην βαθμολογία Σεντάι.Πρόκειται για δύο άκρως επιθετικές ομάδες με πολύ καλή φόρμα στα τεέυταία ματς και με πλουραλισμό στην γραμμή κρούσης.Έτσι θα προτιμήσουμε το over από τα σημεία που έχουμε στην διάθεσή μας.
208 ΚΟΦΟΥ-ΣΙΜΙΖΟΥ
Οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν σε όλες τις γραμμές.Βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και είναι πολύ σκληροτράχηλη ομάδα,αντίθετα με την Κόφου η οποία έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.Πιο λογικό σημείο το διπλό και θα ποντάρουμε σε αυτό.
211 ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ
Μετά τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα για την γηπεδούχο,περιμένουμε ένα ξέσπασμα απέναντι στην τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος,την αδύναμη Φουκουόκα.Η επιλογή μας είναι το over καθώς ο άσος βρίσκεται σε χαμηλή τιμή.




Copa America
ΟΜΙΛΟΣ Β'
Ο συγκεκριμένος όμιλος δεν μας πρόσφερε καθόλου θέαμα στην πρώτη αγωνιστική.Ελπίζουμε σήμερα να είναι πιο θετικά τα πράγματα.Η πρότασή μας και για τα δύο παιχνίδια θα είναι τα 2-3 goal στο κάθε παιχνίδι σε μία δυάδα παρολί.
138 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
139 ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ




Πρωτάθλημα Α΄Σουηδίας
213 ΓΚΕΦΛΕ-ΓΚΑΪΣ
Η Γκέφλε βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει την νίκη κόντρα στην Γκαϊς η οποία είναι λίγο πιο αδύναμη από αυτήν. Στα εκτός έδρας ματς η Γκαϊς δεν μας πείθει, γ' αυτό και επιλέγουμε τον άσσο.
217 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΜΑΛΜΕ
Η Μαλμε αν και δύσκολα πιστεύουμε θα καταφέρει να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης μακρύα από την έδρα της, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Νόρκεπινγκ. Η Νορκεπινγκ δεν είναι σε καλή κατάσταση γ'αυτό και θα πάμε με το διπλό.
218 ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ-ΚΑΛΜΑΡ
Αυτό το ματς έιναι διπλό από τα αποδυτήρια καθώς η Καλμαρ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία της. Είναι μία ομάδα με πολύ καλό υλικό και με ευκολία στο σκοράρισμα.Η Τρέλεμποργκ είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες και βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, και απ' ότι φαίνεται δεν κάνει τίποτα για να τις αποφύγει.



Πρωτάθλημα Βραζιλίας
219 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Αγώνας ανάμεσα στην 10η Βάσκο και την 4η Ιντερνασιονάλ.Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά καλή ομάδα αλλά πληρώνουν τα πολλά αμυντικά τους λάθη σε κάθε παιχνίδι.Μέσα στην έδρα τους θα παλέψουν για την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι επικίνδυνος επιθετικά και αμυντικά τα πάει εξίσου άψογα.Εμείς πιστεύουμε στο 2 με κάλυψη του χ
220 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ UNDER
Αγώνας ανάμεσα στην 9η Σάο Πάολο και την 3η Κρουζέιρο.Ο αποψινός αγώνας προβλέπεται αρκετά δύσκολος και για τις 2 πλευρές.Αντιμέτωπες είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες με τους γηπεδούχους να μην πάνε όσο καλά θα ΄θελαν έως τώρα στο πρωτάθλημα αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που παραμένουν στην πρώτη τριάδα.Εμείς πάμε με τα λίγα γκόλ λόγω του ότι οι και οι 2 μεριές μας έχουν συνηθίσει σε μικρά σκόρ.





Πρωτάθλημα Αμερικής
221 ΚΑΝΣΑΣ – ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ
Η Κάνσας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στα τελευταία 6 παιχνίδια και ακόμα δεν έχει γνωρίσει ήττα στην έδρα της. Η Σίβας έχει πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Η σημερινή μας επιλογή είναι ο άσσος που βρίσκεται σε πολύ καλές τιμές.
229 ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Το φαβορί στο σημερινό αγώνα δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους που στην έδρα τους δείχνουν ότι παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα καμία νίκη σε εκτός έδρας αγώνα και σήμερα πολύ πιθανόν να δούμε άλλη μια ήττα τους. Το σημείο που θα ποντάρουμε σε αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ διότι έχει καλύτερη τιμή από αυτήν του άσσου.
230 ΣΟΛΤ ΛΕΊΚ – ΝΤΑΛΑΣ
Σαφώς καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι διότι βρίσκονται πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με τους γηπεδούχους. Η φόρμα είναι φυσικά με τους φιλοξενούμενους που σήμερα θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από μια πολύ σκληρή έδρα. Το σημείο που έχει τον πρώτο λόγο για σήμερα είναι το γκολ γκολ καθώς η έδρα της Σόλτ Λέϊκ είναι πολύ δυνατή και θα δούμε σίγουρα από ένα γκολ και από τις δυο ομάδες.



ΤΡΙΑΔΑ
230 ΣΟΛΤ ΛΕΊΚ – ΝΤΑΛΑΣ G/G
229 ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ OVER
221 ΚΑΝΣΑΣ – ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ 1


ΔΥΑΔΑ

138 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 2-3 GOAL
139 ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-3 GOAL

ΤΡΙΑΔΑ
212 ΚΑΣΙΒΑ-ΣΕΝΤΑΪ OVER
208 ΚΟΦΟΥ-ΣΙΜΙΖΟΥ 2
211 ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ OVER


ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5
213 ΓΚΕΦΛΕ-ΓΚΑΪΣ 1
217 ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΜΑΛΜΕ 2
218 ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ-ΚΑΛΜΑΡ 2
219 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ2 ΠΛΗΡ
220 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ UNDER

e-mail επικοινωνίας