Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Κυριακάτικες προβλέψεις

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές μας λίγες και καλές

Πρωτάθλημα Βραζιλίας
245 ΑΤΛ.ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2
Η Ατλ. Γκοϊνιενσε στα τελευταία τρία παχνίδια πήρε μόνο μία νίκη μέσα στην έδρα της και γενικά είναι ομάδα χωρίς σταθερότητα. Το παιχνίδι σαφώς και γέρνει προς την Κορίνθιανς, η οποία είναι πρωτοπόρος και θέλει να συνεχίσει την πάρα πολύ καλή της πορεία. Επιλέγουμε το διπλό με πολύ καλό ποσοστό και πιστευουμε ότι αξίζει.
251 ΑΤΛ.ΜΙΝΕΪΡΟ-ΑΜ.ΜΙΝΕΪΡΟ 1
Ένα ντέρμπι δύο ισοδύναμων ομάδων οι οποίες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τον πρώτο λόγο πιστέυουμε ότι τον έχει η Ατλ. Μινεϊρο λόγω έδρας με τον άσσο να βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή.
253 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ-ΣΕΑΡΑ 1
Η Φιγκεϊρενσε μέσα στην έδρα της αυτή την στιγμή έχει πάρει δώδεκα βαθμούς στα τέσσερα τελευταία ματς και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Η Σεάρα  δεν μας έχει δείξει να τα καταφέρνει και τόσο καλά στα εκτός έδρας ματς .
Πρωτάθλημα Φινλανδίας
240 ΒΑΑΣΑ-ΚΟΥΟΠΙΟ OVER(καλυτερα σε συστημα)
Αγώνας ανάμεσα στην 11η Βάασα και την 9η Κουόπιο.Και οι 2 ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα καθώς διανύουν μια από τις χειρότερες σεζόν.Και οι 2 δέχονται πάρα πολλά γκόλ σε κάθε παιχνίδι και μόνο οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν να βρούν δίχτυα και εντός αλλά και εκτός.Εμείς θα πάμε με τα πολλά γκόλ και όχι με κάποιο σημείο που είναι ρίσκο.
241 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΧΑΚΑ 1(τριαδα)
Αγώνας ανάμεσα στην 5η Μάριεχαμν και την 6η Χάκα.Αρκετά καλές παρουσιάζονται αυτή τη σεζόν οι 2 αντίπαλοι.Έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και καμία δεν χαρίζει βαθμό στον αντίπαλό της εντός έδρας κυρίως.Και οι 2 σκοράρουν αρκετά εύκολα με την διαφορά ότι οι γηπεδούχοι εμφανίζονται εξίσου καλοί και αμυντικά.Θα πάμε με τον άσσο εφόσον αγωνίζονται και εντός έδρας που είναι υπέρ τους.
242 ΧΟΝΚΑ-ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ UNDER(και σε συστημα και σε τριαδα)
Αγώνας ανάμεσα στην 7η Χόνκα και την 8η Μιλικόσκι.Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και η αποδόσεις κρύβουν παγίδες.Καμία από τις 2 ομάδες δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το απόλυτο φαβορί ακόμα και αν η Χόνκα αγωνίζεται εντός.Και οι 2 μας έχουν συνηθήσει σε λίγα γκόλοπότε θα προτιμήσουμετο Under.

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας
237 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Αν και ανεβασμένη τελευταία η Ντάνταλκ οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύουμε πως σήμερα θα μας το δείξει στο γήπεδο.Μετά την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ οι παίκτες της Σεντ Πάρτικς έχουν την ευκαιρία να ''πιάσουν'' τις πρώτες θέσεις.










Πρωτάθλημα Ιαπωνίας
235 ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΟΣΑΚΑ
Στους τελευταίους 13 εντός οι γηπεδούχοι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα.Πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια η Οσάκα αλλά σήμερα μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσει την ήττα.Άσος με κάλυψη στο Χ για ασφάλεια.
















ΤΡΙΑΔΑ
237 ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ 1
241 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΧΑΚΑ 1
245 ΑΤΛ.ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2






ΔΥΑΔΑ
251 ΑΤΛ.ΜΙΝΕΪΡΟ-ΑΜ.ΜΙΝΕΪΡΟ 1
253 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ-ΣΕΑΡΑ 1






ΤΡΙΑΔΑ
235 ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΟΣΑΚΑ 1Χ ΠΛ
240 ΒΑΑΣΑ-ΚΟΥΟΠΙΟ OVER
242 ΧΟΝΚΑ-ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ UNDER

e-mail επικοινωνίας