Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τρίτη με μικρό κουπόνι

Καλημέρα σε όλους.Τρίτη με λίγες επιλογές και πάμε προσεχτικά να ποντάρουμε.Ας δούμε λοιπόν τι έχει η ομάδα μας για εσάς σήμερα:

Πρωτάθλημα Β΄Βραζιλίας
107 ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ 1
Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, τις οποίες τις χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί και θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία. Επιλέγουμε τον άσσο γιατί η Ναούτικο τα πάει περίφημα μέσα στην έδρα της και μπορεί να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.
108 ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΑ-ΑΣΑ 1
Ισοδύναμο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που θέλουν την νίκη για να ανεβούνε λίγο ψυχολογικά. Τον πρώτο λόγο τον έχει η γηπεδούχος ομάδα γιατί η Ασα στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς έχει πάρει μόλις έναν πόντο, γι' αυτό και επιλέγουμε τον άσσο. 
Champions League Προκριματικκά
100. ΠΙΟΥΝΙΚ ΥΕΡΕΒΑΝ- ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
Αναμέτρηση ανάμεσα στην δευτεραθλήτρια Αρμενίας και την πρωταθλήτρια Τσεχίας. Δεν υπάρχουν πολλές ειδήσεις για τις δύο ομάδες, η προσοχή μας στρέφεται στην Πλζεν, μιας και πιστεύουμε πως θα το πάρει το ματς, ώστε να μην έχει στο μυαλό της τον επαναληπτικό. Θα πάμε με την αγωνιστικά ανώτερη Πλζεν
103. ΜΟΓΚΡΕΝ-ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ
Αν και δεν έχει αντιμετωπίσει αξιόλογους αντιπάλους, η γηπεδούχος ομάδα εμφανίζεται δυνατή. Από την άλλη όμως υπάρχει η Λιτεκς, ομάδα που έχει δώσει το παρόν σε Ευρώπη, κάτι ξένο για τους αντιπάλους της. Μία καλή ευκαιρία να πάρει κάτι καλό στην έδρα της Μογκρεν για τον επαναληπτικό η Λιτεκς…
105. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ
Καλύτερη ομάδα αυτή της Ιρλανδίας, και ας έχει χάσει λίγο τον… δρόμο της στα τελευταία παιχνίδια, από αυτή της Εσθονίας. Το φαβορί είναι φυσικά οι γηπεδούχοι μιας είναι πιο οργανωμένη ομάδα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν και την καλύτερη άμυνα. Θα επιλέξουμε τον ΑΣΣΟ, αλλά και το OVER είναι μια πολύ καλή επιλογή.



Copa America
106 ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ 1
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες διεξάγεται σήμερα για τον θεσμό του κόπα αμέρικα ανάμεσα σε 2 από τις πιο καλές ομάδες και δημιουργικά αλλά ακι ανασταλτικά.Εμείς θα πάμε με το φαβορί και ειδικά εφόσον εφόσον αγωνίζεται εντός και αυτό είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. 








ΤΡΙΑΔΑ


100. ΠΙΟΥΝΙΚ ΥΕΡΕΒΑΝ- ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 2
103. ΜΟΓΚΡΕΝ-ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ 2
105. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ 1


ΤΡΙΑΔΑ


106 ΧΙΛΗ-ΠΕΡΟΥ 1
107 ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ 1
108 ΣΑΟ ΚΑΕΤΑΝΑ-ΑΣΑ 1













e-mail επικοινωνίας